Eteerinen öljy Sitruuna Luomu - matala furokumariinipitoisuus (Zitrone furocumarinarm)  5ml
Eteerinen öljy Sitruuna Luomu - matala furokumariinipitoisuus (Zitrone furocumarinarm)  5ml

Eteerinen öljy Sitruuna Luomu - matala furokumariinipitoisuus (Zitrone furocumarinarm) 5ml

Farfalla
13,20 €

Ihanan raikas luomu sitruunan eteerinen öljy, jonka furanokumariinipitoisuus on matala: laimennettuna hellävarainen iholle myös auringonvalossa.

Saatavuus Varastossa

Ihana, raikas ja ilahduttava luomu sitruunan eteerinen öljy,  jonka furanokumariinipitoisuus on matala - ei aiheuta iholla valoherkkyyttä kuten sitrusöljyt yleensä ja voidaan käyttää iholla laimennoksena. Iloinen, kirpeänraikas sitruunan tuoksu virkistää ja raikastaa, kohottaa mielialaa ja tuo energiaa. Ihana tuoksu mukaan matkalle: raikastaa esim. hotellihuoneen tai auton. Töitä tehdessä sitruunan selkeyttävä ja virkistävä tuoksu tuo keskittymiskykyä. Sitruuna on hieno eteerinen öljy ihonhoitoon: sillä on kudoksiin uudistava ja nuorena säilyttävä vaikutus. (Muista laimentaa eteerinen öljy iholle käytettäessä: katso lisäohjeet eteeristen öljyjen käytöstä.) Kuten muutkin sitrusöljyt, sitruunakin edistää kommunikaatiota, tuo sosiaalisuutta ja saa aikaan iloista puheensorinaa! Varsinkin sitrusöljyissä luomulaatu on erityisen tärkeää, sillä tavanomainen sitrusviljely käyttää paljon torjunta-aineita. 

Koska kaikki sitrusöljyt ovat jossakin määrin valoherkistäviä iholle, Farfalla on täydentänyt valikoimaansa muutamalla sitrusöljyllä joiden furanokumariinipitoisuus on matala. Kun niitä käytetään 0.5-1% laimennoksena (ihoöljyksi korkeintaan 1-2 pisaraa 10ml:n öljyä), ne eivät aiheuta iholla ongelmia.

Vinkki: Saat kiiltävät ja pehmeät hiukset, kun sekoitat kookosöljyyn 1-2 tippaa ihanantuoksuista luomu sitruunaöljyä. Levitä seos hiuksiin ja latvoihin, kääri hiukset pyyhkeeseen, anna vaikuttaa 20-30 minuuttia tai yön yli. Huuhtele hyvin.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti ECOGRUPPO.
Alkuperämaa: Italia. Höyrytislattu luomuviljellyn sitruunan (Citrus limon) kuoresta.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!