Eteerinen öljy Setri, Himalajansetri, villilajike (Himalaja-Zeder) 5ml
Eteerinen öljy Setri, Himalajansetri, villilajike (Himalaja-Zeder) 5ml

Eteerinen öljy Setri, Himalajansetri, villilajike (Himalaja-Zeder) 5ml

Farfalla
11,90 €

Hieno eteerinen öljy, joka vahvistaa arvokkuuden tunnetta, keskittymiskykyä ja elinvoimaa. Setri avaa hengitystä ja sillä on myös hiuksia vahvistava vaikutus.

Saatavuus Varastossa

Lempeä, suojaava, turvallisuuden tunnetta luova eteerinen öljy villinä kasvavasta himalajansetristä. Himalajansetri on ulkonäöltään vaatimattomampi kuin kuin atlassetri. Sen tuoksussa huomaa kuitenkin korkean kasvupaikan ja voimakkaan valon vaikutuksen: Himalajansetrin tuoksu on makeampi ja intensiivisempi kuin atlassetrin, vaikka tuoksun ominaisuudet muuten ovat samantyyppisiä. Himalajansetrin eteerinen öljy on lempeä, suojaava ja luo turvallisuuden tunnetta. Se lisää elinvoimaa, arvokkuuden tunnetta ja lempeyttä, parantaa keskittymiskykyä ja avaa hengitysteitä. Se myös vahvistaa hiuksia, ja se onkin maailmalla suosioon nousseen hiuksia tuuheuttavan Mermaid Sprayn yksi tärkeä ainesosa.

Villilajike. Alkuperämaa: Nepal. Valmistettu höyrytislaamalla villinä kasvavan himalajansetrin (Cedrus deodora) puulastuista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.

VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!Paino:
100 g