Eteerinen öljy Saro Luomu Grand Cru 5ml
Eteerinen öljy Saro Luomu Grand Cru 5ml

Eteerinen öljy Saro Luomu Grand Cru 5ml

Farfalla
11,80 €

Mahtava tuoksu talveen: auttaa torjumaan flunssaa ja uupumusta, puhdistaa huoneilmaa, vahvistaa ja kohottaa mielialaa.

Saatavuus Varastossa

Monipuolisesti hoitava, vastustuskykyä tehokkaasti vahvistava, huoneilmaa puhdistava hieno eteerinen öljy Madagaskarilta. Tuoksu: lämmin, vihreä, lempeä. Vaikutus: ilmaa puhdistava, vahvistava, mielialaa kohottava. Avuksi: talvisiin vaivoihin, uupumukseen. Tuo: vastustuskykyä, suojaa talven vaivoja vastaan, puhdasta huoneilmaa. "Pitää pahan poissa" on suora käännös malagassinkielisestä nimestä Mandravasarotra, josta nimi Saro on lyhennetty. Saro on monin tavoin hyvin tehokas eteerinen öljy. Se muistuttaa monilta vaikutuksiltaan ravintsaraa, joka myös on Madagaskarilta kotoisin. Sen aktiivisten vaikutusten kirjo on kuitenkin vielä laajempi. Sen tuoksu on pehmeämpi, lempeämpi ja hoitavampi psyykelle. Se stimuloi kehon puolustusmekanismeja, auttaa pitämään flunssat poissa ja on ihana apu, jos flunssa kuitenkin iskee. Se vahvistaa, auttaa väsymykseen ja uupumukseen ja on hyödyllinen eteerinen öljy hermojärjestelmälle. Psykologisella tasolla se on ilahduttava ja mielialaa kohottava. Ei sovellu alle 6-vuotiaille lapsille, raskaana oleville naisille eikä epileptikoille.  

Valvottua luomutuotantoa. Grand Cru. Sertifikaatti: Ecocert, Ranska / Kansainvälinen. Alkuperämaa: Madagaskar. Valmistettu höyrytislaamalla luomuviljellyn saron (Cinnamosma fragrans) lehdistä.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.
Vegan   Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita. 5ml


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!