Eteerinen öljy Santelipuu, Australia Luomu (Sandelholz Australien) 5ml
Eteerinen öljy Santelipuu, Australia Luomu (Sandelholz Australien) 5ml

Eteerinen öljy Santelipuu, Australia Luomu (Sandelholz Australien) 5ml

Farfalla
74,00 €

Australian aboriginaalien viljelemä upea reilun kaupan luomu santelipuuöljy hurmaa pehmeällä tuoksullaan!

Saatavuus Varastossa

Upea luomu santelipuuöljy, jonka vaikutus on tasapainottava, mielialaa kohottava ja kehon puolustusmekanismeja vahvistava. Maailman vanhin parfyymi! Australian Gibsonin autiomaan alkuperäisasukkaat ovat käyttäneet villinä kasvavaa autiomaan santelipuuta yli 60 000 vuotta: suitsukkeena henkisissä rituaaleissa ja uskonnollisissa seremonioissa, mielen ja ruumiin rauhoittamiseen ja lääkinnällisiin tarkoituksiin. 

Australian santelipuun (Santalum spicatum) eteerinen öljy hurmaa pehmeällä, balsamisella ja hieman puumaisella tuoksullaan, joka on hieman intensiivisempi kuin Uuden Kaledonian santelin, Santalum austrocaledonicumin. Koska Australian santelipuun eteerinen öljy sisältää suuren määrän seskviterpeenejä, erityisesti santalolia, se on hyvin ravitseva ja lempeä öljy iholle. (Käytäthän eteerisiä öljyjä iholle ainoastaan laimennettuna pohjaöljyyn!) Näiden ainesosien ansiosta öljyllä on kehon puolustusmekanismeja vahvistavia ominaisuuksia, ja se onkin hyödyllinen apulainen kylmään vuodenaikaan. Psykologisella tasolla se on tasapainottava ja mielialaa kohottava - se voi auttaa ahdistuneisuuden ja stressin oireisiin ja tukee hyvää yöunta. 

Tämä viljelyprojekti on luotu yhteistyössä Australian Central Dessertin aboriginaaliyhteisöjen kanssa, ja se  kunnioittaa aboriginaaleja todellisina maan ja sen antimien vaalijoina ja hoitajina. Projektille myönnettiin YK:n kehitysohjelman Equator -palkinto vuonna 2019. Farfalla on antanut tälle santelipuuöljylleen Grand Cru -erikoismerkinnän sosiaalisesta lisäarvosta tuotannossa, ja se on myös ensimmäinen santelipuuöljy, jonka Farfalla tarjoaa luomulaatuisena.

Valvottua luomutuotantoa. 
Sertifikaatti: ACO Certification Ltd., Australien
Alkuperämaa: Australia.
Höyrytislattu luomuviljellystä santelipuusta (Santalum spicatum).
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.

Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä

VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita. 
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!