Eteerinen öljy Salvia, Laventelisalvia Luomu (Lavendelsalbei) 5ml
Eteerinen öljy Salvia, Laventelisalvia Luomu (Lavendelsalbei) 5ml

Eteerinen öljy Salvia, Laventelisalvia Luomu (Lavendelsalbei) 5ml

Farfalla
16,20 €

Ihana, lempeämpi vaihtoehto salvialle. Vahvistaa, virkistää ja tukee keskittymiskykyä. Erinomainen huoneilman puhdistaja ja talviaikaan!

Saatavuus Varastossa

Ihana ja raikas laventelisalvia virkistää, vahvistaa, tukee keskittymiskykyä ja on loistava apu talviajan vaivoja vastaan. Laventelisalvia (Salvia Lavandulifolia), jota kutsutaan myös pienilehtiseksi salviaksi tai espanjalaiseksi salviaksi, kuuluu huulikukkaiskasvien heimoon. Laventelisalvian eteerinen öljy höyrytislataan kukkivasta yrtistä, ja sen tuoksu on raikas, yrttimäinen ja hieman kamferimainen. Laventelisalvian suurin ero salviaan (ryytisalvia / rohtosalvia, Salvia officinalis) on sen paljon pienempi ketonipitoisuus. Siksi se on ihana, lempeämpi vaihtoehto salvialle. Laventelisalvian eteerisellä öljyllä on vahvistavia, virkistäviä ja keskittymistä tukevia ominaisuuksia, ja siksi se sopii hyvin avuksi stressiin ja väsymykseen. Talviaikaan se on erinomainen huoneilman puhdistaja, joka esimerkiksi diffuuserissa tai tuoksulampussa käytettynä suojaa flunssilta ja vilustumisilta. Se on talviajan flunssakautena hyvä apu myös limaa irrottavien ominaisuuksiensa vuoksi. 

Huom: Vältä raskauden aikana, ei alle 6-vuotiaille lapsille eikä epileptikoille. 

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/kansainvälinen.
Alkuperämaa: Ranska. Höyrytislattu luomuviljellyn salvian (Salvia lavandulifolia) lehdistä ja varsista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!