Eteerinen öljy Saksanpihta Luomu Grand Cru (Weisstanne) 5ml
Eteerinen öljy Saksanpihta Luomu Grand Cru (Weisstanne) 5ml

Eteerinen öljy Saksanpihta Luomu Grand Cru (Weisstanne) 5ml

Farfalla
16,20 €

Saksanpihta (Abies alba) on upea, selkeyttävä, puhdistava, rohkeutta ja elinvoimaa tukeva eteerinen öljy, jossa tuoksuu fantastinen havumetsän raikkaus!

Saatavuus Varastossa

Raikas, selkeyttävä, tehokkaasti huoneilmaa puhdistava tuoksu joka tukee positiivisuutta, rohkeutta ja elinvoimaa. Tuoksu: Raikas, pihkainen, selkeä. Vaikutus: stimuloiva, vahvistava, elävöittävä. Avuksi: väsyneisyyteen, energianpuutteeseen. Tuo: rohkeutta, elämänvoimaa. Saksanpihdan (Abies alba) (Hopeakuusi) tuoksu on fantastisen upea: ihanan metsäinen ja raikas! Farfallan luomu saksanpihdan eteerinen öljy tulee luomuprojektilta Ranskan keskiylängön metsämailta. Saksanpihta on erittäin tehokkaasti huoneilmaa puhdistava, hoitava ja selkeyttävä eteerinen öljy - ja siksi sitä suositellaan lämpimästi myös ihanaksi saunatuoksuksi! Tuoksu tukee positiivisuutta, rohkeutta ja elinvoimaa.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/Kansainvälinen
Alkuperämaa: Ranska. Valmistettu höyrytislaamalla luomu saksanpihdan (Abies alba) oksista ja neulasista. Vegan.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!