Eteerinen öljy Rosmariini Verbenon Luomu (Rosmarin) 5ml
Eteerinen öljy Rosmariini Verbenon Luomu (Rosmarin) 5ml

Eteerinen öljy Rosmariini Verbenon Luomu (Rosmarin) 5ml

Farfalla
14,80 €

Lempeä ja raikas rosmariinin eteerinen öljy mm. tukee muistia ja keskittymiskykyä sekä vahvistaa tutkitusti hiustenkasvua.

Saatavuus Varastossa

Upea, raikas, muistia ja keskittymiskykyä tukeva luomu eteerinen öljy, joka vahvistaa myös hiustenkasvua. Farfallan Luomu Rosmariini Verbenon tulee Etelä-Afrikasta. Se on melko lempeä ja mieto rosmariinilaji ja sopii hyvin esim. hierontaan perusöljyyn sekoitettuna. Luomu rosmariini tukee muistia ja keskittymiskykyä. Vaikka tämä rosmariinin kemotyyppi sisältää verbenoni-nimistä ketonia, sen eteerinen öljy on myrkytön ja miedohko. Sitä ei silti turvallisuussyistä kuitenkaan suositella alle 6-vuotiaille lapsille eikä raskauden aikana.
Kuten toinenkin Farfallan rosmariini, Luomu Rosmariini Cineol, myös Luomu Rosmariini Verbenon on höyrytislattu luomu rosmariinista (Rosmarinus officinalis). Verbenon ja Cineol ovat saman kasvin kaksi eri kemotyyppiä. Kemotyyppi on kuin kasvin olemuksen tarkempi tunnus: kasvupaikka, auringon määrä, lämpötila, maaperä ja muut kasvuympäristön olosuhteet voivat vaikuttaa kasvin ominaisuuksiin niin paljon, että kasvitieteellisesti saman kasvin eri kemotyyppien eteeristen öljyjen vaikutukset voivat poiketa toisistaan paljonkin. Kemotyypitetty laatu kertoo tarkasta tutkimuksesta ja tietämyksestä.
Vinkki: Rosmariinin on todettu vahvistavan hiustenkasvua. Voit tipauttaa pisaran Farfallan luomu rosmariiniöljyä shampoon tai hoitoaineen sekaan! Voit myös lisätä sitä tipan Farfallan Aloe Vera Classic geeliin, joka on mahtava, kosteuttava hiuksiin jätettävä hoitoaine. Saat raikkaat, ihanat hiukset! Muista että 100% eteerisiä öljyjä ei voi laittaa iholle sellaisenaan, vaan ne on aina laimennettava esim. öljyyn, shampoohon tai hoitoaineeseen.
Huom: Vältä raskauden aikana. Ei alle 6-vuotiaille lapsille.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/kansainvälinen.
Alkuperämaa: Etelä-Afrikka. Höyrytislattu luomuviljellyn rosmariinin (Rosmarinus officinalis) lehdistä ja varsista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!