Eteerinen öljy Rosmariini Cineol Luomu villilajike (Rosmarin) 10ml
Eteerinen öljy Rosmariini Cineol Luomu villilajike (Rosmarin) 10ml

Eteerinen öljy Rosmariini Cineol Luomu villilajike (Rosmarin) 10ml

Farfalla
15,90 €

Upea villinä kasvava luomu rosmariini Espanjan auringon alta. Rosmariini, kemotyyppiä Cineol, lämmittää, aktivoi, vahvistaa ja lisää keskittymiskykyä.

Saatavuus Varastossa

pysy terveenäLämmittävä, aktivoiva, virkistävä ja keskittymiskykyä lisäävä eteerinen öljy, joka sopii erittäin hyvin avuksi esim. talvikuukausina, opiskeluun ja keskittymistä vaativiin tehtäviin. Eteerinen öljy Luomu Rosmariini, kemotyyppi Cineol. Tuoksu: raikas, selkeä, yrttimäinen. Vaikutus: aktivoiva, virkistävä, elvyttävä. Käyttö: aromaterapiassa, kosmetiikan valmistuksessa, huonetuoksuna. Avuksi: heikkouteen, voimattomuuteen, väsymykseen, huimaukseen, ihonhoidossa (aina erittäin hyvin laimennettuna) ihon epäpuhtauksiin. Tuo: lämpöä, voimaa, keskittymiskykyä.
Kasvin liekkimäinen muoto symboloi rosmariinin lämmittäviä, aktivoivia ja tulisia ominaisuuksia. Rosmariinin eteerinen öljy vahvistaa, virkistää ja stimuloi. Se sopii käytettäväksi aina, kun näitä ominaisuuksia tarvitaan: esim. tuomaan lämpöä ja vireyttä talviaikaan, apuna keskittymistä vaativissa tehtävissä ja opiskellessa.

Kuten toinenkin Farfallan rosmariini, lempeämpi ja miedompi Luomu Rosmariini Verbenon, myös Luomu Rosmariini Cineol on höyrytislattu luomu rosmariinista (Rosmarinus officinalis). Ne ovat saman kasvin kaksi eri kemotyyppiä. Kemotyyppi on kuin kasvin olemuksen tarkempi tunnus: kasvupaikka, auringon määrä, lämpötila, maaperä ja muut kasvuympäristön olosuhteet voivat vaikuttaa kasvin ominaisuuksiin niin paljon, että kasvitieteellisesti saman kasvin eri kemotyyppien eteeristen öljyjen vaikutukset voivat poiketa toisistaan paljonkin. Kemotyypitetty laatu kertoo tarkasta tutkimuksesta ja tietämyksestä. 10ml.

Huom: Vältä raskauden aikana. Ei lapsille eikä epileptikoille.

Valvottu luomu villilajikkeen keräily. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/kansainvälinen.
Alkuperämaa: Espanja. Höyrytislattu villinä kasvavan luomu rosmariinin (Rosmarinus officinalis) lehdistä ja varsista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!