Eteerinen öljy Ravintsara Luomu Grand Cru
Eteerinen öljy Ravintsara Luomu Grand Cru

Eteerinen öljy Ravintsara Luomu Grand Cru

Farfalla
13,20 €

Upea, hoitava, vahvistava ja huoneilmaa puhdistava öljy - yksi tehokkaimmista eteerisistä öljyistä viruksia vastaan. Todella ihana saunatuoksu!

Saatavuus Varastossa

Ihana, hoitava, vahvistava, flunssalta ja viruksilta suojaava eteerinen öljy, jonka tuoksu muistuttaa eukalyptusta. 
Tuoksu: raikas, kamferimainen, selkeä
Vaikutus: hengitystä avaava, huoneilmaa puhdistava, vahvistava
Avuksi: talvisiin vaivoihin
Tuo: suojaa talvella, raikastaa huoneilmaa.

Ravintsara, madagaskarin kamferipuu, ei ole Suomessa vielä kovin tunnettu eteerinen öljy, mutta se on mahtavan monipuolinen ja tehokas! Erittäin hoitava öljy talven kylmiin päiviin ja ihana saunatuoksu. Ravintsaran raikas ja lempeä tuoksu muistuttaa eukalyptusta. Hyväntuoksuinen ravintsara on yksi kaikkein parhaista huoneilmaa puhdistavista ja elävöittävistä eteerisistä öljyistä.

Ravintsaran eteerinen öljy, jonka pääainesosa on 1.8-sineoli, on myös yksi kaikkein tehokkaimmista eteerisistä öljyistä virusten tarttumista vastaan. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1.8-sineoli vahvistaa huomattavasti immuunivastetta ja elimistön taistelukykyä viruksia vastaan sekä solu- että humoraalisella tasolla. Lisäksi farmakologiset tutkimukset todistavat että 1.8-sineoli käynnistää elimistössä useita puolustusmekanismeja influenssaviruksia vastaan.

Farfallan upea, Grand Cru -erikoismaininnan saanut Ravintsaran eteerinen öljy tulee reilun kaupan osuuskunnalta Madagaskarilta. 

Valvottua luomutuotantoa. Grand Cru. Sertifikaatti: Ecocert, Ranska / Kansainvälinen. Alkuperämaa: Madagaskar. Valmistettu höyrytislaamalla luomuviljellyn ravintsaran (Cinnamomum camphora) lehdistä.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.
Vegan   Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita. 5ml
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!