Eteerinen öljy Pihkakistus (Cistrose) Luomu villilajike 5ml
Eteerinen öljy Pihkakistus (Cistrose) Luomu villilajike 5ml

Eteerinen öljy Pihkakistus (Cistrose) Luomu villilajike 5ml

Farfalla
44,50 €

Cistrosen eteerinen öljy mm. vahvistaa optimismia ja tukee positiivista elämänasennetta. Se on hieno hoitoöljy, jota käytetään esim. kasvohoidoissa.

Saatavuus Varastossa

Monipuolinen, hieno eteerinen öljy. Cistrose ladaniferus (Pihkakistus) on yksi tyypillisistä takamaiden pensastojen kasveista, jotka antavat monille Välimeren alueen seuduille niille ominaisen mausteisen tuoksun. Cistrosen eteerisessä öljyssä on makean mausteinen, ambraa muistuttava tuoksu. Cistrosen eteerinen öljy vahvistaa optimismia ja tukee positiivista asennetta elämään. Se saattaa myös auttaa ja aktivoida henkilöitä joilla on taipumusta tunnekylmyyteen tai aleksitymiaan, vaikeuteen tunnistaa ja sanoittaa tunteita. Farfallan huippukosmetologit käyttävät cistrosen eteeristä öljyä acne rosacaean, ruusufinnin, tehokkaaseen hoitoon. 

Vinkki acne rosaceaen hoitoon: Taputtele Cistrose eteeristä öljyä puhdistetulle iholle puhtaalla sormenpäällä paikallisesti niille alueille, joissa sinulla on ruusufinniä. Sitten levitä kasvoille kauttaaltaan HELOKKI Luomu Hoitoöljy. Käytä esim. päivittäin iltaisin tai tarpeen mukaan. HUOM: Tässä Farfallan nimenomaan acne rosaceaen hoitoon tarkoitetussa reseptissä Cistrosen eteeristä öljyä käytetään iholle laimentamattomana. Muistathan, että muulloin eteerisiä öljyjä tulee käyttää iholle ainostaan laimennettuna. 

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti: Ecocert, Ranska/kansainvälinen. 
Alkuperämaa: Ranska. Valmistettu höyrytislaamalla villinä kasvavan pihkakistuksen (Cistrose) (Cistus ladaniferus) lehdistä.
100% eteerinen öljy. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!