Eteerinen öljy Neilikannuppu Luomu Grand Cru (Nelkenknospe)  5ml
Eteerinen öljy Neilikannuppu Luomu Grand Cru (Nelkenknospe)  5ml

Eteerinen öljy Neilikannuppu Luomu Grand Cru (Nelkenknospe) 5ml

Farfalla
11,60 €

Erittäin hienolaatuinen, mausteisen lämmin, vahvistava luomu eteerinen öljy. Tukee muistia ja keskittymiskykyä, ja on hyvä apu väsymykseen ja heikkouteen.

Saatavuus Varastossa

Upea, mausteisen lämmin, vahvistava, keskittymiskykyä tukeva luomu eteerinen öljy. Farfallan Luomu Neilikannuppu on muistia aktivoiva ja keskittymiskykyä parantava, stimuloiva, väsymykseen ja heikkouteen auttava hienolaatuinen luomu eteerinen öljy. Sen tuoksu on makea ja mausteisen lämmin. Farfallan luomu neilikkaölljy on höyrytislattu madagaskarilaisen luomu neilikkapuun kukkanupuista. Sen laatu on paras mahdollinen: verrattuna moniin markkinoilla oleviin neilikkaöljyihin se on aivan toista maata. Mausteinen tuoksu aktivoi muistia ja vahvistaa keskittymiskykyä, stimuloi auttaen väsymykseen ja heikkouteen. Aasiassa aito neilikannuppuöljy on suosittu koiden ja hyttysten karkottamisessa. Käytä laimennettuna esim. pohjaöljyyn korkeintaan 1% sekoituksena: saattaa ärsyttää muuten ihoa ja limakalvoja. 


Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/Kansainvälinen.
Alkuperämaa: Madagaskar. Valmistettu höyrytislaamalla luomu neilikkapuun (Syzygium aromaticum) kukkien nupuista. Grand cru. Vegan.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!