Eteerinen öljy Limetti Luomu (Limette) 5ml
Eteerinen öljy Limetti Luomu (Limette) 5ml

Eteerinen öljy Limetti Luomu (Limette) 5ml

Farfalla
11,80 €

Ihana, raikas ja virkistävä luomu limetin eteerinen öljy aktivoi ja piristää, tuo rohkeutta ja lisää luovuutta. Erinomainen raikastavana huonetuoksuna!

Saatavuus Varastossa

Piristävä ja aktivoiva, raikas ja virkistävä luomu limetti on ihana tuoksu huonetilojen raikastamiseen. Limetin tuoksulle tunnuksenomaisesta vihreän hedelmäisestä sävystä ei voi erehtyä! Sen raikkaankirpeällä eteerisellä öljyllä on virkistävä ja rohkaiseva vaikutus. Luomu limetin eteerinen öljy aktivoi väsynyttä mieltä, tuo rohkeutta ja virkeyttä ja lisää luovuutta. Limetin raikas mehu on tärkeä osa monissa juomasekoituksissa, esim. caipirinhassa. Limetti on erinomainen eteerinen öljy huonetilojen  raikastamiseen ja ihana tuoksu virkistäviin, raikkaisiin tuoksusekoituksiin ja huonesprayhin! (Kokeile esimerkiksi Farfallan DO IT YOURSELF Huonesprayn kanssa!)

Huom: Aiheuttaa iholla valoherkkyyttä.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/kansainvälinen.
Alkuperämaa: Brasilia. Kylmäpuristettu luomuviljellyn limen (Citrus aurantifolia) kuoresta.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!