Eteerinen öljy Katajanmarja Luomu villilajike (Wacholderbeere) 5ml
Eteerinen öljy Katajanmarja Luomu villilajike (Wacholderbeere) 5ml

Eteerinen öljy Katajanmarja Luomu villilajike (Wacholderbeere) 5ml

Farfalla
20,70 €

Kataja on kautta aikojen ollut tunnettu vahvoista puhdistavista ominaisuuksistaan. Upea, virkistävä ja herättävä eteerinen öljy.

Saatavuus Varastossa

Herättävä, virkistävä, puhdistava eteerinen öljy. 
Kataja on jo kauan ollut tunnettu voimakkaista puhdistavista ominaisuuksistaan: esim. epidemioiden aikana katajaa on poltettu ilman puhdistamiseksi. Katajan savua on pidetty suojana myös pahoja henkiä vastaan, ja katajanmarjan herättävän ja virkistävän eteerisen öljyn sanotaan suojaavan negatiivisilta energioilta. Sillä on stimuloivia, nestettä poistavia ja puhdistavia vaikutuksia, jotka voivat olla erityisen hyödyllisiä munuaisille ja virtsateille. Detx-ominaisuuksiensa vuoksi se on erinomainen lisä keväisiin kylpyihin ja hierontaöljyihin!

Huom: Vältä raskauden aikana.

Valvottu luomu villilajikkeen keräily.  Grand Cru. Alkuperämaa: Ranska. Höyrytislattu villinä kasvavan katajan (Juniperus communis) marjoista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
Grand cru. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!