Eteerinen öljy Inkivääri Luomu Grand Cru (Ingwer) 5ml
Eteerinen öljy Inkivääri Luomu Grand Cru (Ingwer) 5ml

Eteerinen öljy Inkivääri Luomu Grand Cru (Ingwer) 5ml

Farfalla
17,40 €

Upea luomu inkiväärin eteerinen öljy Farfallan reilun kaupan projektilta Madagaskarilta virkistää, lämmittää ja herättää aistit!

Saatavuus Varastossa

Upea luomu eteerinen öljy, jonka vaikutus on virkistävä, lämmittävä, elvyttävä, aktivoiva ja aistillinen. Madagaskarilla kasvien kerääjien huvina on antaa vieraiden maistaa tuoretta, juuri mullasta nostettua inkiväärinjuurta. Suurella hilpeydellä he seuraavat, kuinka vieraat joka kerta yllättyvät huippulaatuisen luomu inkiväärin maun voimasta. Luomu inkiväärillä on stimuloiva, lämmittävä ja aistillinen vaikutus. Se on loistava apu jäykille ja kipeytyneille lihaksille ja erinomainen talven ja kylmien kausien öljy. Muutama pisara inkiväärin eteeristä öljyä luomu perusöljyyn sekoitettuna ja jalkapohjiin hierottuna tuo lämpöä, virkeyttä ja energiaa. Se myös tasapainottaa ruuansulatusta ja on hyvä apu myös esim. matkapahoinvointiin. Upea, lämmittävä, aistit herättävä eteerinen öljy!

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/kansainvälinen.
Alkuperämaa: Madagaskar. Valmistettu höyrytislaamalla luomuviljellystä inkiväärinjuuresta (Zingiber officinale). Grand cru.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!