Eteerinen öljy Eukalyptus radiata Luomu villilajike 5ml
Eteerinen öljy Eukalyptus radiata Luomu villilajike 5ml

Eteerinen öljy Eukalyptus radiata Luomu villilajike 5ml

Farfalla
10,10 €

Lempeän raikas, virkistävä ja puhdistava Eukalyptus radiata on erinomainen flunssa-ajan tuoksu. Se on ihana saunatuoksuna ja tukee myös keskittymiskykyä!

Saatavuus Varastossa

Lempeän raikas eteerinen öljy, joka puhdistaa ilmaa, raikastaa ja virkistää - ihana saunatuoksuna ja flunssa-aikaan! Eukalyptus radiata on miellyttävän raikkaan tuoksuinen eteerinen öljy, jonka pääainesosat ovat 1.8 -sineoli ja a-terpineoli. Eukalyptus radiata ei sisällä monoterpeeniketoneja, ja on sen vuoksi miedompi kuin Eukalyptus globulus. Eukalyptus radiata on ihana talviajan öljy ja myös ihana saunatuoksu. Se raikastaa, virkistää, elävöittää ja tukee keskittymiskykyä. 

Huom: Vältä raskauden aikana. Ei sovi alle 6-vuotiaille lapsille. Noudata erityistä varovaisuutta käyttäessäsi lapsille joilla on spastisia hengitysteiden sairauksia.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/Kansainvälinen.
Alkuperämaa: Australia. Valmistettu höyrytislaamalla villinä kasvavan luomu eukalyptuksen (Eucalyptus radiata) lehdistä. Vegan.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!