Eteerinen öljy Bergamottiminttu Luomu (Bergamottminze) 5ml
Eteerinen öljy Bergamottiminttu Luomu (Bergamottminze) 5ml

Eteerinen öljy Bergamottiminttu Luomu (Bergamottminze) 5ml

Farfalla
13,00 €

Raikastava, rentouttava ja mielialaa kohottava öljy, jota suositellaan myös avuksi alakuloisuutta ja pelkoja vastaan. Lempeä minttu, joka sopii myös lapsille!

Saatavuus Varastossa

Ihana, raikkaan lempeä eteerinen öljy, joka ilahduttaa, motivoi, rentouttaa ja auttaa alakuloisuutta ja pelkoja vastaan. Bergamottimintun eteerisen öljyn yllättävän lempeä tuoksu on raikas, sitrusmainen ja hieman kirpeän yrttimäinen. Siinä on mieto mintun vivahde. Bergamottimintun vaikutus on raikastava, motivoiva, rentouttava ja mielialaa kohottava. Sitä sanotaan “suojelusöljyksi”, joka auttaa myös alakuloisuutta ja pelkoja vastaan. Bergamottiminttu on myös ihana saunatuoksu! Siinä on samoja ainesosia kuin laventelissa, ja se sopiikin erinomaisesti vaihtoehdoksi laventelille niille, joita laventelin tuoksu ei miellytä. Toisin kuin monet muut mintut, bergamottiminttu ei sisällä mentolia, ja sopii siksi hyvin myös lapsille. 

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/Kansainvälinen
Alkuperämaa: Intia. Valmistettu höyrytislaamalla luomu bergamottimintusta (Mentha citrata).
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!