Eteerinen öljy Basilika Linalool Luomu Grand Cru (Basilikum) 5ml
Eteerinen öljy Basilika Linalool Luomu Grand Cru (Basilikum) 5ml

Eteerinen öljy Basilika Linalool Luomu Grand Cru (Basilikum) 5ml

Farfalla
14,70 €

Basilika tarkoittaa "kuninkaallista", ja se on nimensä veroinen! Upea, energisoiva eteerinen öljy, joka tukee keskittymistä, luo selkeyttä ja rentouttaa.

Saatavuus Varastossa

Farfallan luomu Basilika Grand Cru on upea, energisoiva, puhdistava, keskittymiskykyä ja selkeyttä tukeva eteerinen öljy. Basilika tarkoittaa "kuninkaallista", ja se onkin nimensä veroinen kasvi. Basilikan eteerinen öljy energisoi, tukee keskittymistä, luo selkeyttä ja rentouttaa. 

Farfallan luomubaslika on kemotyyppiä linalool. Kemotyyppi on kuin kasvin olemuksen tarkempi tunnus: kasvupaikka, auringon määrä, lämpötila, maaperä ja muut kasvuympäristön olosuhteet voivat vaikuttaa kasvin ominaisuuksiin niin paljon, että kasvitieteellisesti saman kasvin eri kemotyyppien eteeristen öljyjen vaikutukset voivat poiketa toisistaan paljonkin. Kemotyypitetty laatu kertoo tarkasta tutkimuksesta ja tietämyksestä. Tutkimusten mukaan basilikan eteerinen öljy kemotyyppiä linalool voi olla avuksi esimerkiksi bakteeripohjaisten tulehdusten hoidossa.

Huom! Käytä basilikan eteeristä öljyä iholle ainoastaan erittäin mietona laimennoksena (korkeintaan 1%)! Vältettävä raskauden aikana. Ei sovi käytettäväksi vauvoille tai pikkulapsille.  

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti CERES.
Alkuperämaa: Egypti. Valmistettu höyrytislaamalla luomu basilikasta (Ocimum basilicum). Grand cru. Vegan.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!