Eteerinen öljy Sitruunamelissa 10% Luomu Grand Cru (Melisse) 5ml
Eteerinen öljy Sitruunamelissa 10% Luomu Grand Cru (Melisse) 5ml

Eteerinen öljy Sitruunamelissa 10% Luomu Grand Cru (Melisse) 5ml

Farfalla
29,60 €

Iloa, tasapainoa ja elinvoimaa! Sitruunamelissa on todellinen elämän eliksiiri, joka vahvistaa, ilahduttaa ja karkottaa synkkiä ajatuksia.

Saatavuus Varastossa

Raikas ja iloinen tuoksu joka ilahduttaa, virkistää ja vahvistaa, tasapainottaa ja rentouttaa. 10% eteerinen öljy luomu sitruunamelissasta jojobaöljyyn sekoitettuna. Tuoksu: raikas, hedelmäinen, yrttinen, makeahko. Vaikutus: tasapainottava, rentouttava, virkistävä, innostava, vahvistava. Avuksi: mielialan ailahteluihin, suruun, vihaisuuteen, laukkaaviin ajatuksiin, huolestuneisuuteen, jännityksiin. Tukee: rentoutumista, harmoniaa, hyvää unta. Sana "Melissa" on peräisin kreikan kielestä ja tarkoittaa hunajamehiläistä. Yhteen litraan kallisarvoista sitruunamelissan eteeristä öljyä tarvitaan jopa 8000 kiloa sitruunamelissan lehtiä. Sitruunamelissan eteerinen öljy on todellinen "elämän eliksiiri". Sen raikas ja iloinen tuoksu virkistää ja vahvistaa, ilahduttaa sydäntä ja karkottaa synkkiä ajatuksia.
Huom. Saattaa aiheuttaa ihoärsytystä, joten laimenna hyvin!

Vinkki: Sitruunamelissa on verraton apu - huom: erittäin miedoksi laimennettuna - säännöllisesti ilmeneviin epämiellyttäviin huulten vaivoihin. Pisara perusöljyyn sekoitettuna ja palleaan hierottuna voi auttaa myös itsepintaisiin jännityksiin. 

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti: ICEA. Alkuperämaa: Italia. Höyrytislattu luomuviljellyn sitruunamelissan (Melissa officinalis) lehdistä.
10% eteerinen öljy, 90% jojobaöljy.  
Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
Grand Cru. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!