Eteerinen öljy Ruusu Bulgaria 100% (Rose Bulgarien) 1ml
Eteerinen öljy Ruusu Bulgaria 100% (Rose Bulgarien) 1ml

Eteerinen öljy Ruusu Bulgaria 100% (Rose Bulgarien) 1ml

Farfalla
68,20 €

Harmonisoiva, hemmotteleva, ihana tuoksu, jonka vaikutus on tasapainottava, jännityksiä poistava, rentouttava ja aistillinen.

Ihana, upea eteerinen öljy, jonka vaikutus on tasapainottava, harmonisoiva ja aistillinen. Tuoksu: Kukkainen, naisellinen, salaperäinen, makea, lämmin. Vaikutus: Aistillinen, harmonisoiva, hemmotteleva. Avuksi: Emotionaaliseen ailahteluun, suruun, huolestuneisuuteen, kuivalle iholle. Tuo: emotionaalista vakautta, tasoittaa ihoa, avaa sydäntä. Kukkien kuningatar! Bulgarianruusun vaikutus on harmonisoiva ja tasapainottava. Se helpottaa tunteiden vuoristorataa ja tasapainottaa varsinkin surua, masentuneisuutta ja mustasukkaisuutta. Se avaa sydäntä ja helpottaa jännityksiä. Ruusu hoitaa kuivaa, herkkää ihoa ja sillä on uudistava, nuorentava vaikutus. (Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä ihollesi.) 

Vinkkejä: Avuksi suruun sekoita 1-2 pisaraa 10% Ruusu eteeristä öljyä luomu hoitoöljyyn ja hiero rinnan alueelle. Sekoita sensuelli vartaloöljy lisäämällä 4 pisaraa Luomu Bergamotti eteeristä öljyä ja 2 pisaraa 10% Ruusu eteeristä öljyä 80ml:n luomu jojobaöljyä. 

Paras mahdollinen valikoitu laatu. Alkuperämaa: Bulgaria. Höyrytislattu damaskoksenruusun (Rosa damascena) kukista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!