Eteerinen öljy Rosmariini Kemotyyppi Kamferi Luomu (Rosmarin) 5ml
Eteerinen öljy Rosmariini Kemotyyppi Kamferi Luomu (Rosmarin) 5ml

Eteerinen öljy Rosmariini Kemotyyppi Kamferi Luomu (Rosmarin) 5ml

Farfalla
13,30 €

Energisoiva, aktivoiva rosmariini, jota suositellaan avuksi esim. lihaksille. Sen tuoksu on kamferisempi ja lääkemäisempi kuin Farfallan muiden rosmariinien.

Saatavuus Varastossa

Energisoiva, aktivoiva eteerinen öljy, jota suositellaan avuksi esim. lihaksille urheilun yhteydessä.

Rosmariinin kamferi -kemotyyppi on kotoisin Espanjasta. Sen tuoksu on kamferisempi ja lääkemäisempi kuin muiden rosmariinien, ja vaikutukseltaan se on energisoiva ja aktivoiva. Sitä suositellaan avuksi esim. varsinkin urheilijoiden lihaksille, mutta aina hyvin niukasti annosteltuna. Rosmariinin kamferi -kemotyypin eteeristä öljyä on aina syytä käyttää harkiten ja varovaisuudella sen korkean monoterpeeniketonipitoisuuden vuoksi. Sitä ei tule käyttää lapsille, epileptikoille eikä raskauden aikana.

Kuten muutkin Farfallan rosmariinit, myös Luomu Rosmariini kemotyyppiä kamferi on höyrytislattu luomu rosmariinista (Rosmarinus officinalis). Verbenon, Cineol ja Kamferi ovat saman kasvin kolme eri kemotyyppiä. Kemotyyppi on kuin kasvin olemuksen tarkempi tunnus: kasvupaikka, auringon määrä, lämpötila, maaperä ja muut kasvuympäristön olosuhteet voivat vaikuttaa kasvin ominaisuuksiin niin paljon, että kasvitieteellisesti saman kasvin eri kemotyyppien eteeristen öljyjen vaikutukset voivat poiketa toisistaan paljonkin. Kemotyypitetty laatu kertoo tarkasta tutkimuksesta ja tietämyksestä.

Huom: Ei lapsille, epileptikoille eikä raskauden aikana. 

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/kansainvälinen.
Alkuperämaa: Espanja. Höyrytislattu luomuviljellyn rosmariinin (Rosmarinus officinalis) lehdistä ja varsista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!