Eteerinen öljy Palsamipihta, Luomu villilajike (Balsamtanne) 5ml
Eteerinen öljy Palsamipihta, Luomu villilajike (Balsamtanne) 5ml

Eteerinen öljy Palsamipihta, Luomu villilajike (Balsamtanne) 5ml

Farfalla
13,20 €

Lempeä havutuoksu, joka raikastaa huoneilmaa ja tukee kekittymiskykyä ja oppimista. Apu flunssaan!

Saatavuus Varastossa

Mieto ja raikas havupuun tuoksu, joka puhdistaa ja elävöittää huoneilmaa ja tukee  keskittymiskykyä. Hyvä apu flunssa-aikaan!

Farfallan Luomu Palsamipihdan eteerinen öljy tulee villinä kasvavasta metsästä Kanadan Kalliovuorten rinteiltä. Miedossa ja lempeässä palsamipihdan eteerisessä öljyssä on upea havumetsän tuoksu. Palsamipihta on ihana öljy huoneilman raikastamiseen ja elävöittämiseen. Se tukee keskittymiskykyä ja tehokasta, pysyvää oppimista. Palsamipihta on yksi Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen perinteisesti käyttämistä lääkintäkasveista. Se on puhdistava ja antiseptinen öljy, joka on  erinomainen apu esim. flunssan torjuntaan ja hoitoon. (Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle.)

Valvottu luomu villilajikkeen keräily. Alkuperämaa: Kanada. Höyrytislattu villlinä kasvavan luomu palsamipihdan (Abies balsamea) varvuista ja neulasista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

Paino:
100 g