Eteerinen öljy Mandariini Vihreä Luomu (Mandarine grün) 10ml
Eteerinen öljy Mandariini Vihreä Luomu (Mandarine grün) 10ml

Eteerinen öljy Mandariini Vihreä Luomu (Mandarine grün) 10ml

17,70 €

Raikkaan hedelmäinen luomu eteerinen öljy joka ilahduttaa, tasapainottaa ja rentouttaa. Lempeä ja harmonisoiva tuoksu lapsille ja aikuisille!

Saatavuus Varastossa

Ihanan aurinkoinen, raikkaan hedelmäinen, monipuolinen eteerinen öljy, joka ilahduttaa, tasapainottaa ja rentouttaa. Vihreän mandariinin tuoksu on aurinkoinen ja hedelmäisen kirpeä. Se on ihanan raikas ja samalla myös rauhoittava ja rentouttava. Siksi se onkin suosittu öljy kirpeän hedelmäisenä osasena rauhoittavissa ja rentouttavissa tuoksusekoituksissa. Vihreä mandariini tukee inspiraatiota ja luovaa ajattelua sekä vahvistaa voimia esim. sairausajan jälkeen. Mandariini tasapainottaa myös taipumusta alakuloon ja ahdistuneisuuteen. Vihreän mandarinin eteerinen öljy sopii hyvin myös lapsille: sen lempeä ja harmonisoiva tuoksu on avuksi lasten levottomuuteen ja voi auttaa myös keskittymisessä.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti GfRS.
Alkuperämaa: Italia. Kylmäpuristettu luomuviljeltyjen mandariinien (Citrus reticulata) kuoresta.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Laimenna aina eteeriset öljyt ennen kuin käytät niitä iholle. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!