Eteerinen öljy Villi Vuorilaventeli, Luomu villilajike (Wilder Berglavendel) 5ml
Eteerinen öljy Villi Vuorilaventeli, Luomu villilajike (Wilder Berglavendel) 5ml

Eteerinen öljy Villi Vuorilaventeli, Luomu villilajike (Wilder Berglavendel) 5ml

Farfalla
17,70 €

Ihana tuoksu! Kuin henkäys villiä, vapaata vuoristoilmaa. Raikas, lempeä, hoitava Villi Vuorilaventeli Etelä-Ranskan ylängöiltä.

Saatavuus Varastossa

Todellinen aarre: Farfallan erikoisuus, jota voidaan tarjota vain rajoitetuissa erissä. Aito Villi Vuorilaventeli on harvinaisuus, ja sen tuoksu on kuin henkäys vuoristoilmaa: puhdas, parantava ja täynnä vapauden iloa! Villi vuorilaventeli kasvaa 900-1800 metrin korkeudessa. Verrattuna pelloilla kasvatettuun laventeliin se on ulkonäöltään pieni ja vaatimaton, mutta siitä saadaan upeaa eteeristä öljyä. Sadonkorjuu on työlästä: Farfallan luomuviljelijät kulkevat keruumatkoilla laajoilla, luonnontilaisilla, poluttomilla vuorenrinteillä. Voimakas auringonpaiste ja karut kasvuolosuhteet antavat villin vuorilaventelin eteeriselle öljylle hienon, aromaattisen, lempeän tuoksun ja valtavan tehon. Lempeän Villin Vuorilaventelin luonnolliset hoitavat ja parantavat ominaisuudet ovat paljon suuremmat kuin viljellyillä lajikkeilla. Puhdistava Villi Vuorilaventeli tuo sisäistä tasapainoa ja selkeyttä. Aromaterapiassa laventeli tunnetaan hyvänä apuna esim. hermostuneisuuteen, unettomuuteen, stressiin, alakuloon, pelkoon ja ärtymykseen. Erinomainen öljy ihonhoitoon: se uudistaa ihoa ja on hyödyksi kaikille ihotyypeille. 

Valvottu luomu villilajikkeen keräily. Sertifikaatti Ecocert, Ranska/kansainvälinen. Höyrytislattu luomu villin vuorilaventelin (Lavand. angustifolia ssp. angust) kukista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä
Grand Cru. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

Paino:
100 g