Eteerinen öljy Eukalyptus Globulus, Luomu villilajike 10ml
Eteerinen öljy Eukalyptus Globulus, Luomu villilajike 10ml

Eteerinen öljy Eukalyptus Globulus, Luomu villilajike 10ml

Farfalla
10,10 €

Raikas ja virkistävä tuoksu, joka avaa hengitystä, puhdistaa huoneilmaa ja suojaa vilustumisilta talvella. Se on myös ihana ja suosittu saunatuoksu!

Saatavuus Varastossa

Virkistävä, elvyttävä ja ilahduttava Eukalyptus globulus sopii erityisen hyvin talveen. Raikas Eukalyptus globulus on hyvä apu talvisiin vaivoihin. Se tuo lisää energiaa ja keskittymiskykyä, puhdistaa huoneilmaa ja auttaa hengittämään vapaasti. Yli viidestäsadasta erilaisesta eukalyptuslajikkeesta Eukalyptus globulus on kaikkein tunnetuin. Alkuperäisessä kotimaassaan Australiassa sinertävälehtiset Eukalyptus globulus -puut voivat kasvaa jopa 90 metriä korkeiksi. Eukalyptus globuluksen korkea 1,8-sineoli -pitoisuus tuo siihen erityisiä parantavia ja puhdistavia ominaisuuksia. Se torjuu viruksia, auttaa yskään ja avaa hengitystä, ja sillä on tulehduksia poistavaa vaikutusta. Talviaikaan Eukalyptus globulus antaa huonetuoksuna hyvää suojaa vilustumisia vastaan. Se on myös todella ihana ja suosittu saunatuoksu! Limaa irrottavaksi ja hengitystä avaavaksi hierontaöljyksi: sekoita 2-3 pisaraa esim. Farfallan Luomu Jojobaöljyyn ja hiero rinnan ja selän alueelle.

Huom: Vältä raskauden aikana. Ei alle 6-vuotiaille lapsille. Noudata erityistä varovaisuutta käyttäessäsi lapsille joilla on spastisia hengityssairauksia.

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti: Ecocert, Ranska/Kansainvälinen
Alkuperämaa: Espanja. Höyrytislattu villinä kasvavan eukalyptuksen (Eucalyptus globulus) lehdistä.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.
Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.
VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!