Desinfioiva ja hoitava Käsispray
Desinfioiva ja hoitava Käsispray

Desinfioiva ja hoitava Käsispray

Farfalla
16,50 €

UUTUUS! Antimikrobinen käsisuihke pitää kätesi puhtaina, kun vettä ja saippuaa ei ole saatavilla. Ihanantuoksuinen suihke on erittäin kosteuttava iholle.

Saatavuus Varastossa

Antimikrobinen, kosteuttava käsisuihke käsien tehokkaaseen puhdistukseen. Farfallan uudella tehokkaasti desinfioivalla käsisuihkeella pidät kätesi puhtaana myös silloin, kun vettä ja saippuaa ei ole saatavilla. Hyväntuoksuinen, tehokkaasti kosteuttava käsisuihke sisältää 70% alkoholia (94.6%), ja viruksia torjuvaa vaikutusta tehostavat ravintsaran, teepuun ja sitruunan eteeriset öljyt. Ravintsaran (Cinnamomum camphora) eteerisen öljyn vahvoista viruksia torjuvista ominaisuuksista on tutkittua tietoa, ja teepuun ja sitruunan eteerisillä öljyillä on voimakkaasti antimikrobinen vaikutus. Rauhoittava laventeli kukkaisvesi hoitaa käsien toistuvasta pesemisestä rasittunutta ihoa. 

Ravintsara, jonka pääainesosa on 1.8-sineoli, on yksi tehokkaimmista viruksia torjuvista eteerisistä öljyistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1.8-sineoli vahvistaa huomattavasti immuunivastetta ja elimistön taistelukykyä viruksia vastaan sekä solu- että humoraalisella tasolla. Lisäksi farmakologiset tutkimukset todistavat että 1.8-sineoli käynnistää elimistössä useita puolustusmekanismeja influenssaviruksia vastaan.

Käyttö: Suihkauta muutaman kerran suoraan molempiin käsiisi (sekä käsien sisä- että ulkopuolelle) ja levitä hyvin. Pysy terveenä!

100% luonnollisista ainesosista. 
Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

INCI: ALCOHOL, LAVENDULA ANGUSTIFOLIA FLOWER WATER*, GLYCERIN, AQUA, CINNAMOMUM CAMPHORA LEAF OIL*, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, PARFUM, CITRUS LIMON PEEL OIL*, LINALOOL**, LIMONENE**, GERANIOL**, CITRAL**. 
*Sertifioitua luomutuotantoa
**Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa