Käsispray SITRUUNA Desinfioiva ja hoitava
Käsispray SITRUUNA Desinfioiva ja hoitava

Käsispray SITRUUNA Desinfioiva ja hoitava

Farfalla
16,50 €

Ihanan tuoksuinen, antimikrobinen käsisuihke pitää kätesi puhtaina silloinkin kun vettä ja saippuaa ei ole saatavilla. Kosteuttava ja hoitava käsien iholle!

Saatavuus Varastossa

vastustuskykyä

Antimikrobinen, kosteuttava käsisuihke käsien tehokkaaseen puhdistukseen. Farfallan uudella SITRUUNA Desinfioivalla Käsisuihkeella pidät kätesi puhtaana myös silloin, kun vettä ja saippuaa ei ole saatavilla. Hyväntuoksuinen, tehokkaasti kosteuttava käsisuihke sisältää 75% alkoholia (94.6%), ja viruksia torjuvaa vaikutusta tehostavat ravintsaran, teepuun, sitruunan ja piparmintun eteeriset öljyt. Ravintsaran (Cinnamomum camphora) eteerisen öljyn vahvoista viruksia torjuvista ominaisuuksista on tutkittua tietoa, ja teepuun, sitruunan ja piparmintun eteerisillä öljyillä on voimakkaasti antimikrobinen vaikutus. Rauhoittava ruusukukkaisvesi hoitaa käsien toistuvasta pesemisestä rasittunutta ihoa. Suihke on erittäin kosteuttava iholle, ja uudistunut koostumus on nyt vielä aiempaa tehokkaampi!

Ravintsara, jonka luonnollinen koostumus on suurelta osin 1.8-sineolia, on yksi tehokkaimmista viruksia torjuvista eteerisistä öljyistä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1.8-sineoli vahvistaa huomattavasti immuunivastetta ja elimistön taistelukykyä viruksia vastaan sekä solu- että humoraalisella tasolla. Lisäksi farmakologiset tutkimukset todistavat että 1.8-sineoli käynnistää elimistössä useita puolustusmekanismeja influenssaviruksia vastaan.

Käyttö: Suihkauta muutaman kerran suoraan molempiin käsiisi (sekä käsien sisä- että ulkopuolelle) ja levitä hyvin. Pysy terveenä!

100% luonnollisista ainesosista. 100% sertifioitavissa olevista ainesosista luomuviljeltyjä (NaTrue).
Vegan  Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

                                                                                                                        


INCI: ALCOHOL*, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, AQUA, GLYCERIN, CITRUS LIMON PEEL OIL*, CINNAMOMUM CAMPHORA LEAF OIL*, PARFUM, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL*, MENTHA PIPERITA OIL*, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, LIMONENE**, LINALOOL**, CITRAL**, GERANIOL**, HEXYL CINNAMAL**.
*Sertifioitua luomutuotantoa
**Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa