Bakuchiol Tehoseerumi ALPPIRUUSU A+
Bakuchiol Tehoseerumi ALPPIRUUSU A+

Bakuchiol Tehoseerumi ALPPIRUUSU A+

52,80 €

Voimaseerumi, joka on todellinen nuoruudenlähde iholle! 1% bakuchiolia, joka buustaa kollageenintuotantoa. Raikas, kiinteämpi, heleä ja ihanan tuntuinen iho!

Saatavuus Varastossa

Mahtava voimaseerumi, joka sisältää 1% bakuchiolia jojoba- ja villiruusuöljyyn uutettuna. Bakuchiol on luonnollinen, kasvipohjainen, huipputehokas mutta hellävarainen vaihtoehto A-vitamiinille. Se buustaa kollageenintuotantoa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Damaskoksenruususta saatu innovatiivinen ainesosayhdistelmä vähentää ihon stressibiomarkkereita ja häivyttää stressin ja väsymyksen näkyviä merkkejä. Alppiruusu-uute suojaa hapettumiselta ja palauttaa iholle sen kauneuden ja hehkun. Korkealaatuinen luomu villiruusuöljy toimii luonnollisena antioksidanttina stressaantuneelle iholle. Ihanan tuntuinen seerumi on todellinen nuoruudenlähde iholle!
Käyttö: Kerran kuukaudessa 7 päivän kuurina tai päivittäin tuomassa lisätehoa ihonhoitoon.
15ml

100% luonnollisista ainesosista. 98 % luomua (NaTrue)*
Vegan Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista


Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, ISOAMYL LAURATE, BAKUCHIOL, ROSA CANINA FRUIT OIL*, PARFUM, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, AQUA, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, RHODODENDRON FERRUGINEUM EXTRACT, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, DISODIUM PHOSPHATE, GERANIOL**, LINALOOL**, CITRONELLOL**, LIMONENE**, CITRAL**. * certified organic, **part of natural essential oils.

Paino:
0.07 kg