Aromadiffuuseri Travel Mouse
Aromadiffuuseri Travel Mouse

Aromadiffuuseri Travel Mouse

Farfalla
36,00 €

Kätevä diffuuseri kotiin tai matkalle! Nauti lempituoksuistasi ja eteeristen öljyjen hyvistä vaikutuksista - samalla puhdistat huoneilmaa!

Saatavuus Varastossa

Pienikokoinen ja näppärä, huippulaatuinen diffuuseri kotiin, työpaikalle, matkalle tai lahjaksi! Diffuuseri sekoittaa eteerisen öljyn veteen ja levittää tuoksun hienovaraisesti ympäröivään tilaan hyödyntäen erityistä ultraäänitekniikkaa. Eteeristen öljyjen hienot vaikuttavat ainesosat pääsevät toimimaan optimaalisesti, kun öljyjä ei lämmitetä. Lisäksi ultraääniaaltojen synnyttämät ionit puhdistavat huoneilmaa. Samalla nautit ihanista tuoksuista! Diffuuseri on hyvin helppo käyttää ja huoltaa. Laitteessa on LED-valo, jossa myös vaihtuvien värien toiminto. Sopiva n. 20m2 huoneeseen - Täyttötilavuus 50ml - Toiminta-aika n. 5t
Mitat: 156 x 90 x 70mm - Sähköpistoke jossa USB -kaapeli

Käyttö: 1. Avaa kansi. 2. Täytä vesisäiliö  3. Lisää veteen noin 1-3 pisaraa valitsemaasi eteeristä öljyä.  4. Laita kansi kiinni. 5. Laita pistoke seinään ja käynnistä laite. 6. Tarvittaessa voit vaihtaa jatkuvan kostutuksen intervallitoiminnoksi. Katso tarkempi käyttöohje pakkauksen sisällä!