Aromadiffuuseri Silent
Aromadiffuuseri Silent

Aromadiffuuseri Silent

Farfalla
80,00 €

Kaunis, ääneltään hiljainen diffuuseri kotiin tai työpaikalle. Nauti tuoksuista ja eteeristen öljyjen hyvistä vaikutuksista - samalla huoneilma puhdistuu!

Saatavuus Varastossa

Nauti eteeristen öljyjen ihanista tuoksuista ja hyvistä vaikutuksista - tyylikäs ja huippulaatuinen diffuuseri kotiin, työpaikalle tai lahjaksi! Diffuuseri sekoittaa eteerisen öljyn veteen ja levittää tuoksun hienovaraisesti ympäröivään tilaan hyödyntäen erityistä ultraäänitekniikkaa. Eteeristen öljyjen hienot vaikuttavat ainesosat pääsevät toimimaan optimaalisesti, kun öljyjä ei lämmitetä. Lisäksi ultraääniaaltojen synnyttämät ionit puhdistavat huoneilmaa. Samalla nautit ihanista tuoksuista! 

Diffuuseri on hyvin helppo käyttää ja huoltaa. Tämä diffuuseri on ääneltään erityisen hiljainen. Laitteessa on pehmeä valo, jossa on myös vaihtuvien värien toiminto, ja intervallitoiminto: 10 min. päällä, 10 min. poissa päältä. Sopiva n. 30m2 huoneeseen - Täyttötilavuus 300ml - Toiminta-aika n. 28 tuntia intervallitoiminnolla.
Mitat: korkeus 191, halkaisija 150 mm.

Käyttö: 1. Avaa kansi. 2. Täytä vesisäiliö  3. Lisää veteen noin 3-10 pisaraa valitsemaasi eteeristä öljyä.  4. Laita kansi kiinni. 5. Laita pistoke seinään ja käynnistä laite. 6. Tarvittaessa voit vaihtaa jatkuvan kostutuksen intervallitoiminnoksi. Katso tarkempi käyttöohje pakkauksen sisällä!