Aromadiffuuseri Marrakesh
Aromadiffuuseri Marrakesh

Aromadiffuuseri Marrakesh

Farfalla
98,00 €

Kaunis lasinen diffuuseri luo tuhannen ja yhden yön tunnelmaa! Nauti tuoksuista ja eteeristen öljyjen hyvistä vaikutuksista - samalla huoneilma puhdistuu!

Saatavuus Varastossa

Diffuuseri kuin Aladdinin taikalamppu! Kaunis lasinen diffuuseri luo taianomaista, itämaista tunnelmaa. Yhdessä sopivien eteeristen öljyjen kanssa se tuo tuhannen ja yhden yön taian todeksi tai ilahduttaa aistejasi millä vain lempituoksullasi. Upea lasinen diffuuseri sekoittaa eteerisen öljyn veteen ja levittää tuoksun hienovaraisesti ympäröivään tilaan hyödyntäen ultraäänitekniikkaa. Eteeristen öljyjen hienot vaikuttavat ainesosat pääsevät toimimaan optimaalisesti, kun öljyjä ei lämmitetä. Lisäksi ultraääniaaltojen synnyttämät ionit puhdistavat huoneilmaa. Samalla nautit ihanista tuoksuista! 

Diffuuserissa on kaksi eri intervallitoimintoa, kolme voimakkuustasoa ja loputon määrä vaihtoehtoja värien leikkiä! Vaihtuvat värit voi pysäyttää tai kytkeä kokonaan pois päältä. Perusvärit ovat valkoinen-punainen-keltainen-pinkki-vihreä-sininen. 

Diffuuseri on hyvin helppo käyttää ja huoltaa. Sopiva n. 30m2 huoneeseen - Led-valo vaihtuvien värien toiminnolla - Täyttötilavuus 150ml - Toiminta-aika n. 5-10 tuntia riippuen käyttövoimakkuudesta.
Mitat: korkeus 150, halkaisija 95 mm.
Katso käyttöohje pakkauksen sisällä!