Aloe Vera Geeli Classic
Aloe Vera Geeli Classic

Aloe Vera Geeli Classic

14,40 €

Tuoksuneutraali luomu aloe vera geeli. Puhdasta luonnon aloe veraa ihollesi ja hiuksillesi!

Saatavuus Varastossa

Asiakkaiden rakastama klassikko - tuoksuneutraali aloe vera geeli päivittäiseen hoitoon kasvoille, hiuksille ja vartalolle. Vitamiini- ja mineraalirikas aloe vera säilyttää ihon kosteustasapainon pitkään. Se aktivoi solujen uudistumista ja kollageenintuotantoa. Ihon joustavuus paranee ja kuivuuden aiheuttamat rypyt siliävät. Tuoksuton geeli on erinomainen pohja, johon voit halutessasi lisätä eteerisiä öljyjä: saat ihanan, rauhoittavan kosteusvoiteen kasvoille ja vartalolle. Tehokas apu myös palo- ja kylmävammoille ja pienille haavaumille. Käytä aamuin, illoin päivä- tai yövoiteesi alla tai vartalovoiteen sijasta.

Ekokampaajan vinkki: Hiuksiin jätettävä hoitoaine! Kosteuttaa ja ravitsee kuivia hiuksia ja hiuspohjaa tehokkaasti tekemättä hiuksia rasvaisiksi. Geelin voi jättää hiuksiin vaikuttamaan - huuhtelua ei tarvita. Hyvä apu erityisesti kiharaisen tyyppisille, kuiville hiuksille!       50 ml

100% luonnollisista ainesosista, joista 90% luomua (NATRUE)*. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Alcohol*, Glycerin, Chondrus Crispus, Aqua, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Arginine, Sodium Levulinate.
*Sertifioitua luomutuotantoa

Paino:
0.1 kg