Aloe Vera After Sun Geeli
Aloe Vera After Sun Geeli

Aloe Vera After Sun Geeli

Farfalla
18,90 €

Ihana ja raikas luomu aloe vera geeli, joka viilentää ja rauhoittaa ihoa esim. auringonoton jälkeen. Apu hyttysten pistoihin!

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Korjaava ja rauhoittava, teepuun ja laventelin eteerisiä öljyjä sisältävä luomu aloe vera geeli. Runsaasti vitamiineja ja mineraaleja sisältävä luomu aloe vera kosteuttaa pitkäkestoisesti, aktivoi solujen uudistumista ja lisää kollageenintuotantoa. Aloe vera lisää ihon elastisuutta ja vähentää ja loiventaa pieniä ryppyjä. Farfallan Aloe Vera After Sun Geelissä on lisäksi mukana rauhoittavia laventelin ja teepuun eteerisiä öljyjä! Viilentää ja rauhoittaa ihoa esim. auringossaolon ja ihokarvojen poiston jälkeen. Todella tehokas apu hyönteisten pistoihin, pieniin naarmuihin ja muihin kesäisiin pikku vaivoihin! Ota aina matkalle mukaan! Erinomainen myös nuoren ihon ja epäpuhtauksien tasapainottamiseen. Käytä aamuin illoin tai tarpeen mukaan. Mieto, hyvä tuoksu!      50 ml

100% luonnollisista ainesosista, joista 90% luomua (NATRUE)*. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Alcohol*, Glycerin, Parfum (Natural Essential Oils), Chondrus Crispus, Xanthan Gum, Arginine, Aqua, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.
*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

Paino:
0.1 kg