MANDARIINI Carpe Diem Matkasetti
MANDARIINI Carpe Diem Matkasetti

MANDARIINI Carpe Diem Matkasetti

Farfalla
20,60 €

Ihana setti mukaan matkalle tai lahjaksi! MANDARIINI Carpe Diem Kosteuttavat suihkugeeli ja vartalovoide sekä Granaattiomena shampoo.

Saatavuus Varastossa

Ihana, kätevä minituotteiden setti mukaan matkalle, lahjaksi tai tuotteiden kokeiluun kotona! Setti sisältää MANDARIINI Carpe Diem Kosteuttavan suihkugeelin, Kosteuttavan vartalovoiteen sekä Granaattiomena shampoon. Virkistävä, raikas ja mieto tuoksu luomumandariinin eteerisestä öljystä luo hyvää tuulta. Suihkugeelin ja vartalovoiteen koostumus on tehokkaasti kosteuttava ja ravitseva. Yksi Farfallan myyntihiteistä, Granaattiomenashampoo normaaleille hiuksille, pesee hiukset kuivattamatta. Ihanat, miedot tuoksut - Kaikille, myös herkkäihoisille!

Setti sisältää: 

MANDARIINI Carpe Diem Kosteuttava Suihkugeeli
Suihkugeeli, joka säilyttää ihon kosteustasapainon. Pehmeä, ravitseva koostumus - iho tuntuu suihkun jälkeen sametinpehmeältä. Luomumandariinin eteerinen öljy tuoksuu miedosti ja ihanasti!
100% luonnollisista ainesosista, joista 31% luomua (NATRUE)*. Vegan. Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.   30ml

MANDARIINI Carpe Diem Kosteuttava vartalovoide
Luomuviikunan uute ja reilun kaupan luomu karitevoi tekevät voiteen kostumuksesta kosteuttavan ja hellästi suojaavan. Hyvin mieto, ihana tuoksu luomumandariinin eteerisestä öljystä. Ihosta tulee joustava ja silkinpehmeä!
100% luonnollisista ainesosista, joista 78% luomua (NATRUE)*. Vegan. Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.   30ml

Päivittäiseen pesuun – Granaattiomenashampoo
Shampoo normaaleille hiuksille ja usein toistuvaan pesuun. Palkittu huipputuote! Luomu granaattiomenauute suojaa hiuksia kuivumiselta. Tekee hiuksista luonnollisen kiiltävät ja säilyttää kosteustasapainon – jopa päivittäisessä käytössä. Hiukset tuntuvat terveiltä ja helppohoitoisilta.
100% luonnollisista aineista (NATRUE). Vegan. Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.   30ml


*sertifioitavissa olevista ainesosista

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


Paino:
0.3 g