Matkasetti MANDARIINI Carpe Diem
Matkasetti MANDARIINI Carpe Diem

Matkasetti MANDARIINI Carpe Diem

Farfalla
21,60 €

Kätevät minituotteet mukaan matkalle! Ihanasti mutta hyvin miedosti tuoksuvat vartalovoide, suihkugeeli ja shampoo sopivat hyvin myös lahjaksi!

Saatavuus Varastossa

Hurmaava minituotteiden setti mukaan matkalle, lahjaksi tai tuotteiden kokeiluun kotona! Setti sisältää MANDARIINI Carpe Diem Kosteuttavan suihkugeelin, Kosteuttavan vartalovoiteen sekä Granaattiomena shampoon. Raikas ja erittäin mieto tuoksu luomumandariinista ilahduttaa ja virkistää! Suihkugeeli ja vartalovoide kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Miedon tuoksuinen Granaattiomenashampoo pesee hiukset kuivattamatta. Koska tuoksut ovat äärimmaisen miedot, setti sopii hyvin myös lahjaksi. Kaikille, myös erittäin herkkäihoisille!

Setti sisältää: 

MANDARIINI Carpe Diem Kosteuttava Suihkugeeli
Suihkugeeli, joka säilyttää ihon kosteustasapainon. Pehmeä, ravitseva koostumus - iho tuntuu suihkun jälkeen sametinpehmeältä. Luomumandariinin eteerinen öljy tuoksuu miedosti ja ihanasti!
100% luonnollisista ainesosista, joista 31% luomua (NATRUE)*. Vegan. Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.   30ml

MANDARIINI Carpe Diem Kosteuttava vartalovoide
Luomuviikunan uute ja reilun kaupan luomu karitevoi tekevät voiteen kostumuksesta kosteuttavan ja hellästi suojaavan. Mieto ja ihana tuoksu luomumandariinin eteerisestä öljystä. Ihosta tulee joustava ja silkinpehmeä!
100% luonnollisista ainesosista, joista 78% luomua (NATRUE)*. Vegan. Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.   30ml

Päivittäiseen pesuun – Granaattiomenashampoo
Shampoo normaaleille hiuksille ja usein toistuvaan pesuun. Palkittu huipputuote! Luomu granaattiomenauute suojaa hiuksia kuivumiselta. Tekee hiuksista luonnollisen kiiltävät ja säilyttää kosteustasapainon – jopa päivittäisessä käytössä. Hiukset tuntuvat terveiltä ja helppohoitoisilta.
100% luonnollisista aineista (NATRUE). Vegan. Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.   30ml


*sertifioitavissa olevista ainesosista

Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


Paino:
0.3 g