Eteerinen öljy Ylang Ylang Luomu (Complet) Grand Cru 5ml
Eteerinen öljy Ylang Ylang Luomu (Complet) Grand Cru 5ml

Eteerinen öljy Ylang Ylang Luomu (Complet) Grand Cru 5ml

Farfalla
18,90 €

Aistillinen, rentouttava ja mielialaa kohottava kukkaistuoksu. Tyynnyttää, ilahduttaa, luo turvallisuuden tunnetta ja tukee kehotietoisuutta.

Saatavuus Varastossa

Upea, sensuelli kukkaistuoksu, joka rauhoittaa, kohottaa mielialaa ja maadoittaa. Tuoksu: Aurinkoinen, makeahko kukkaistuoksu. Vaikutus: sensuelli, rauhoittava, rentouttava, mielialaa kohottava.
Eksoottisten ylang ylangin kukkien sensuelli tuoksu on vastustamaton, ja sen vaikutus on aistillinen, tyynnyttävä, rentouttava ja mielialaa kohottava. Ylang ylangia suositellaan avuksi aggressioon, stressiin ja naisten vaivoihin. Se tukee turvallisuuden tunnetta ja kehotietoisuutta. "Extra Superieur" -laatu on tuoksultaan hienostunein, "Ylang Ylang Complet" vaikutuksiltaan kokonaisvaltaisin. Molemmat ovat fantastisen upeita eteerisiä öljyjä Farfallan omalta reilun kaupan projektilta Madagaskarilta.

Vinkki: Ylang ylang on ihana öljy erityisesti naisille! Sekoita 4-5 pisaraa kahteen ruokalusikalliseen Farfallan tuoksuneutraalia DO IT YOURSELF Suihkugeeli/Kylpyvaahtoa ja lisää se kylpyveteen. Tekee ihosta pehmeän ja sileän, vahvistaa sensuellia naiseutta. 

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti: Ecocert, Ranska/Kansainvälinen.
Alkuperämaa: Madagaskar. Valmistettu höyrytislaamalla luomuviljellyn ylang ylangin (Cananga odorata) kukista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.

Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.

Grand cru. VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.     5ml
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!