Eteerinen öljy Luomu Ylang Ylang (Extra Supérieur), 5ml
Eteerinen öljy Luomu Ylang Ylang (Extra Supérieur), 5ml

Eteerinen öljy Luomu Ylang Ylang (Extra Supérieur), 5ml

Farfalla
19,10 €

Aistillinen, rentouttava ja mielialaa kohottava kukkaistuoksu. Avuksi stressiin - tyynnyttää, ilahduttaa ja luo turvallisuuden tunnetta.

Saatavuus Varastossa

Tuoksu: Aurinkoinen, makeahko kukkaistuoksu. 

Vaikutus: sensuelli, rauhoittava, rentouttava, mielialaa kohottava. 

Upea, sensuelli kukkaistuoksu, joka rauhoittaa, kohottaa mielialaa ja maadoittaa. Eksoottisten ylang ylangin kukkien sensuelli tuoksu on vastustamaton, ja sen vaikutus on aistillinen, tyynnyttävä, rentouttava ja mielialaa kohottava. Ylang ylangia suositellaan avuksi aggressioon, stressiin ja naisten vaivoihin. Se tukee turvallisuuden tunnetta ja kehotietoisuutta. "Extra Superieur" -laatu on tuoksultaan hienoin, "Yllang Ylang Complet" ominaisuuksiltaan kokonaisvaltaisin.

Vinkki: Ylang ylang on ihana öljy erityisesti naisille! Sekoita 4-5- pisaraa kupilliseen kermaa ja lisää se kylpyveteen. Tekee ihosta pehmeän ja sileän, vahvistaa sensuellia naiseutta. 

Valvottua luomutuotantoa. Sertifikaatti: Ecocert, Ranska/Kansainvälinen. Alkuperämaa: Madagaskar. Valmistettu höyrytislaamalla luomuviljellyn ylang ylangin (Cananga odorat) kukista. Grand cru. Vegan. 

100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.

Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.Paino:
100 g