Eteerinen öljy Vanilja Luomu (Vanille-Extrakt) 5ml
Eteerinen öljy Vanilja Luomu (Vanille-Extrakt) 5ml

Eteerinen öljy Vanilja Luomu (Vanille-Extrakt) 5ml

Farfalla
29,10 €

Hurmaava luomuvanilja rauhoittaa, ilahduttaa ja rentouttaa. Luo lempeää turvallisuuden tunnetta ja auttaa vasinkin lapsia nukkumaan hyvin.

Saatavuus Varastossa

Upea, aito luomuvanilja luo turvallisen ilmapiirin ja auttaa varsinkin lapsia nukkumaan hyvin. Tuoksu: Balsaminen, makeahko, lämmin. Vaikutus: rauhoittava, ilahduttava, harmonisoiva, rentouttava, hemmotteleva. Avuksi: huolestuneisuuteen, unihäiriöihin, makeannälkään.

Parhaat vaniljalaadut tulevat Madagaskarilta ja Komoreilta. Siemenkodat ovat sadonkorjuuaikaan vielä vihreitä ja tuoksuttomia. Vasta pitkä käymisprosessi tuo niihin tutun, makean vanilliinin tuoksun. Lapset rakastavat vaniljan tuoksua: se on kuin hyvä ystävä joka lohduttaa ja luo rentoutuneen ja turvallisen ilmapiirin. 

Vinkkejä: - Tuo varsinkin lapsille lämpöisen ja turvallisen olon ja auttaa nukkumaan hyvin ja rauhallisesti. - Huonetuoksuna ja kosmetiikan ainesosana auttaa hillitsemään ruokahalua ja etenkin makeannälkää. 

Valvottua luomuviljelyä. Sertifikaatti: Ecocert, Ranska/kansainvälinen.
Alkuperämaa: Madagaskar. Valmistettu uuttamalla luomuviljellyn vaniljan (Vanilla planifolia) siemenkodista.
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.

Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.

VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!Paino:
100 g