Suihkugeeli VUORILAVENTELI Beautifully Relaxed
Suihkugeeli VUORILAVENTELI Beautifully Relaxed

Suihkugeeli VUORILAVENTELI Beautifully Relaxed

15,00 €

Ihana, rentouttava suihkugeeli, joka auttaa palautumaan päivän haasteista. Sopii erityisesti herkkäihoisille! Käytä esim. illalla suihkussa käydessäsi.

Saatavuus Varastossa

Ihanan pehmeä, lempeä ja rentouttava suihkugeeli, jossa on upea, mieto tuoksu. Villi Vuorilaventeli Etelä-Ranskasta rauhoittaa ja tasapainottaa. Se tuo mielenrauhaa ja tyyneyttä kiireisen elämänmenon keskellä ja auttaa rauhoittumaan ja rentoutumaan stressaavankin päivän jälkeen. Iltasuihku Villi Vuorilaventeli Suihkugeelillä rentouttaa ihanasti! Sopii kaikille ihotyypeille mutta suositellaan erityisesti herkälle iholle!
200ml

Käyttö: Levitä kostealle iholle ja huuhtele.
Vinkki: Jos ihosi on hyvin kuiva, lisää suihkugeeliin pisara manteliöljyä kämmenelläsi. Levitä kostealle iholle ja huuhtele.

100% luonnollisista ainesosista, joista 29% luomua (NaTrue)*
Vegan Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: Aqua, Coco-Glucoside, Alcohol, Glycerin, Lavandula Angustifolia Flower Water*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xanthan Gum, Lavandula Angustifolia Flower/Leaf/Stem Oil*, Parfum (Natural essential oils), Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Linalool**. 
*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

Paino:
0.1 kg