Virkistävä SOS -naamio CISTROSE, 10 kpl rasia
Virkistävä SOS -naamio CISTROSE, 10 kpl rasia

Virkistävä SOS -naamio CISTROSE, 10 kpl rasia

49,80 €

Uskomaton pikakaunistaja! Virkistää ja raikastaa väsyneen ihon hetkessä. Tehokas apu myös talvi-ihon kuivuuteen!

Saatavuus Varastossa

Uskomaton pikakaunistaja ja talvikuivan ihon pelastaja! Virkistää ja raikastaa väsyneen ihon hetkessä. Tehokosteuttaja cistrose herättää kasvosi uuteen raikkauteen, heleyteen ja virkeyteen.
Cistrose (Cistus ladanifer) (Rock rose) on todellinen selviytyjä kuivilla seuduilla. Yhdessä ravitsevan luomu manteliöljyn kanssa se tuo elastisuutta. Naamion hienossa reseptissä cistrose vahvistaa ihon suojakerrosta. Luomu appelsiininkukkavesi elvyttää väsynyttä ihoa ja antaa iholle raikkautta ja heleyttä. Ihosi tuntuu ihanammalta ja pehmeämmältä  kuin koskaan!
Käyttö: 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa noin 15 minuuttia. Kastele kädet ja sipaise kevyesti vettä kasvojen iholle. Naamio muuttuu maitomaiseksi ja se on helppo huuhdella kasvoilta. Iho on nyt virkistynyt, pehmeä ja ravittu!
Vinkki: Jos ihosi tuntuu esim. talvella erityisen kuivalta, voit myös käyttää naamiota tehokosteuttavana ja ravitsevana yövoiteena. Levitä naamiota ihon kuiville alueille illalla. Aamulla naamio on imeytynyt ja ihosi tuntuu hyvältä, joustavalta ja ravitulta!
Hemmottelevaan rentoutumiseen: Lisää kämmenelläsi kaksi suihkausta Luomu Appelsiininkukkavettä pisaraan SOS -naamiota ja levitä kasvoille.
Lisäkosteutta ihollesi: lisää kämmenelläsi yksi pumpun painallus Farfallan ALOE VERA Classic -geeliä pisaraan SOS -naamiota.
10kpl, á 7ml

100% luonnollisista ainesosista, joista 99% luomua (NATRUE)* Vegan Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
*sertifioitavissa olevista ainesosista
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil*, Glycerin*, Prunus Amygdalus Dulcis
Oil*, Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water*, Macadamia Integrifolia Seed Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Cistus Ladaniferus Oil*, Parfum (Natural essential oils), Tocopherol, Sucrose Palmitate, Faex Extract, Aqua, Beta Vulgaris Root Extract, Haberlea Rhodopensis Leaf Extract, Linalool**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Citral**, Benzyl Benzoate**.

*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

Paino:
0.1 kg