Voi hyvin! Kolmen öljyn aromaterapiasetti
Voi hyvin! Kolmen öljyn aromaterapiasetti

Voi hyvin! Kolmen öljyn aromaterapiasetti

Farfalla
26,00 €

Kätevä setti avuksi arkeen! Luomulaatuiset Laventeli Fine, Teepuu Bush Oil ja Eukalyptus radiata!

Saatavuus Varastossa

Kolme upeaa eteeristä öljyä lahjaksi tai omaan kotiapteekkiin! 

Luomu Laventeli Fine 5ml
Lempeä, rauhoittava, rentouttava ja tasapainottava 100% eteerinen öljy. Aito laventeli on yksi monikäyttöisimmistä ja hoitavimmista kasveista. Sen eteeristä öljyä kannattaa kokeilla avuksi moniin tarkoituksiin: hyvän olon, mielenrauhan ja tasapainon löytämiseen, univaikeuksiin, jännityksen ja stressin torjuntaan, auringonoton jälkeen tai iho-ongelmiin (iholle aina perusöljyyn laimennettuna.)
Vinkkejä: Nukahtamisen ja hyvien unien avuksi tipauta 1-2 pisaraa nenäliinaan ja ota se tyynyn vierelle. Ärtyneelle iholle: laimennettuna perusöljyn kanssa (aikuiselle esim. 1-4- tippaa 10ml:n perusöljyä) rauhoittaa ihoa. Jännityksen ja stressin helpottamiseksi: 3-5 tippaa tuoksulamppuun tai diffuuseriin.  

Luomu Teepuu Bush Oil 5ml
Vain korkealaatuisinta luomu teepuuöljyä villinä kasvavasta puustosta saa kutsua bush oiliksi. Farfallan Luomu Teepuuöljy on aitoa, huippulaatuista Bush Oilia. Farfallan teepuuöljyn erittäin hyvästä laadusta ja soveltuvuudesta iholle kertoo sen korkea terpinene-4-oli -pitoisuus (yli 35%) ja matala 1.8.cineolipitoisuus (alle 5%). Vain näin hyvälaatuista teepuuöljyä voi käyttää suoraan iholle!
Käyttötarkoituksia: Ilman puhdistaminen ja raikastaminen, hengitystiet, ihon ongelmat, suun hoito, suojautuminen talven vaivoilta.
Vinkkejä: Suun, ikenien ja kurkun hyvinvointiin: lisää 1 tippa teepuuöljyä lasilliseen vettä, purskuttele ja kurlaa, sylje pois. Vahvistava, lämmittävä ja vastustuskykyä parantava kylpy: Lisää 6 pisaraa teepuuöljyä ja 3 pisaraa ravintsaran eteeristä öljyä 4:n ruokalusikalliseen Farfallan tuoksuneutraalia Kookos Suihkugeeliä. Lisää sekoitus lämpimään kylpyveteen.

Luomu Eukalyptus radiata 5ml
Ihanan raikkaantuoksuinen 100% eteerinen öljy, joka puhdistaa ja raikastaa huoneilmaa, virkistää ja vahvistaa.
Käyttö: hengitysteille, keskittymiseen, virkistäytymiseen, väsymystä vastaan, saunatuoksuna, talvisilta vaivoilta suojautumiseen.
Ei sovi käytettäväksi raskauden aikana eikä alle 6-vuotiaille lapsille. Noudatettava varovaisuutta lasten spastisten hengitystiesairauksien yhteydessä.
Vinkkejä: Talvella huonetuoksuna suojaa vilustumisilta. Flunssan aikana: käytä 3-5 pisaraa tuoksulapussa tai diffuuserissa, 1-2 tippaa höyryhengitykseen. Hengitysteiden avaamiseksi voit sekoittaa 2 pisaraa Eukalyptus radiata eteeristä öljyä 10ml:n Farfallan Luomu Jojobaöljyä, ja hieroa öljyseosta rinnan ja selän alueelle.


Vegan. Reilua kauppaa. Ei eläinkokeita.

100% eteerisiä öljyjä. Käyttö: Huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen vaikutuksiin ennen käyttöä.  

Huom. Laimenna aina 100% eteeriset öljyt, ennen kuin käytät niitä ihollesi. Laimentaessasi käytä aina hyvin pieniä pitoisuuksia: esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennus on turvallinen terveelle aikuiselle. Jos et tunne tarkoin jonkin eteerisen öljyn ominaisuuksia, käytä vain tippa tai kaksi tuoksukäytössä: tuoksukivellä, nenäliinassa, tuoksulampussa tms., tai pyydä tarkat kotihoito-ohjeet koulutetulta aromaterapeutiltasi. 

Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.

Paino:
100 g