Eteerinen öljy Luomu Sitruuna (biodynaaminen, Demeter), 10ml
Eteerinen öljy Luomu Sitruuna (biodynaaminen, Demeter), 10ml

Eteerinen öljy Luomu Sitruuna (biodynaaminen, Demeter), 10ml

Farfalla
12,50 €

Virkistävä, ihanan raikas tuoksu - Energiaa ja keskittymiskykyä, iloa ja kommunikaatiota!

Saatavuus Varastossa

Iloisen kirpeänraikas sitruunan tuoksu virkistää ja raikastaa. Se piristää ja kohottaa mielialaa ja tuo energiaa. Ihana tuoksu mukaan matkalle: raikastaa esim. hotellihuoneen tai auton. Töitä tehdessä sitruunan selkeyttävä ja virkistävä tuoksu tuo keskittymiskykyä. Sitruuna on hieno eteerinen öljy ihonhoitoon: sillä on kudoksiin uudistava ja nuorena säilyttävä vaikutus. (Muista laimentaa eteerinen öljy iholle käytettäessä: katso lisäohjeet eteeristen öljyjen käytöstä.) Kuten muutkin sitrusöljyt, sitruunakin edistää kommunikaatiota, tuo sosiaalisuutta ja saa aikaan iloista puheensorinaa! Varsinkin sitrusöljyissä luomulaatu on erityisen tärkeää, sillä tavanomainen sitrusviljely käyttää paljon torjunta-aineita. Farfallan sitruunaöljy on biodynaamisesti viljeltyä Demeter -laatua. 

Vinkki: Saat kiiltävät ja pehmeät hiukset, kun sekoitat kookosöljyyn 1-2 tippaa ihanantuoksuista luomu sitruunaöljyä. Levitä seos hiuksiin ja latvoihin, kääri hiukset pyyhkeeseen, anna vaikuttaa 20-30 minuuttia tai yön yli. Huuhtele hyvin.

Huom. Hieman valoherkkä: saattaa lievästi herkistää ihoa auringolle.

Biodynaaminen laatu. Sertifikaatti: Demeter, kansainvälinen. Alkuperämaa: Italia. Valmistettu kylmäpuristamalla biodynaamisesti viljeltyjen sitruunoiden (Citrus limon) kuoresta. Vegan. 100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.

Lue lisää eteerisistä öljyistä tästä linkistä.

Paino:
100 g