Eteerinen öljy Mandariini punainen, biodynaaminen (Demeter) 10ml
Eteerinen öljy Mandariini punainen, biodynaaminen (Demeter) 10ml

Eteerinen öljy Mandariini punainen, biodynaaminen (Demeter) 10ml

Farfalla
14,00 €

Virkistävä ja ilahduttava eteerinen öljy, joka rentouttaa, luo hyvää tunnelmaa ja turvallisuuden tunnetta. Lasten suosikki!

Saatavuus Varastossa

Tuoksu: Hedelmäinen, makea
Virkistävä, ilahduttava, rentouttava, rauhoittava

Pehmeä ja iloinen punainen mandariini on ihana ja monipuolinen eteerinen öljy. Makean hedelmäinen tuoksu on lasten suosikki, ja se tasapainottaa samalla uhmapäisyyttä ja levottomuutta. Siitä on paljon iloa myös aikuiselle: se rauhoittaa stressiä, jännitystä ja hermostuneisuutta. Punainen mandariini auttaa palautumaan ja tuo uutta energiaa. Ilahduttaa, rentouttaa, luo hyvää tunnelmaa ja turvallisuuden tunnetta.

Vinkki: Ennen lasten nukkumaanmenoa voit luoda lastenhuoneeseen kevyen hyvänyön tuoksun, joka auttaa lapsia nukkumaan rauhallisesti ja hyvin: annostele hyvin miedosti Punainen Mandariini eteeristä öljyä tuoksulamppuun, pidä palamassa vain hetki ja vie tuoksulamppu pois lastenhuoneesta.

Hyvänyön hierontaöljy lapsille: 
50ml Luomu Manteliöljy, 2 pisaraa Luomu Bergamotti, 1 pisara Punainen Mandariini Demeter, 1 pisara Luomu Laventeli Fine, 1 pisara Luomu Roomalainen Kamomilla.

Huom. Hieman valoherkkä: saattaa lievästi herkistää ihoa auringolle. ?

Biodynaaminen laatu, Sertifikaatti: Demeter
Alkuperämaa: Italia. Kylmäpuristettu biodynaamisesti viljeltyjen mandariinien (Citrus reticulata) kuoresta.
Vegan
100% eteerinen öljy. Käyttö: huonetuoksuna ja aromaterapiassa. Tutustu eteeristen öljyjen terapeuttisiin vaikutuksiin ennen käyttöä.?

Lue lisää eteerisistä öljyistä täältä.

Paino:
100 g