TYRNI Luomu Hoitoöljy
TYRNI Luomu Hoitoöljy

TYRNI Luomu Hoitoöljy

Farfalla
46,60 €

Kaunis, terve, luonnollinen hehku ihollesi! Korjaava, uudistava öljy erityisesti aikuisemman ja kuivan ihon hoitoon - käytä myös auringossaolon jälkeen.

Saatavuus Varastossa

Upea, hoitava öljy, joka tuo iholle kauniin, terveen heleyden. Luomu Tyrniöljy korjaa, uudistaa ja tasoittaa vahingoittunutta ja ikääntyvää ihoa. Tämä pätee myös auringossaolon jälkeen - se on erittäin hyvä after sun -öljy (käytä aina sekoitettuna 1:10 toisen öljyn kanssa). Väriltään kirkkaan oranssi, hedelmäisen tuoksuinen tyrniöljy loihtii iholle terveen hehkun. Se vahvistaa ihon suojakerrosta ja uudistavien ainesosiensa vuoksi tukee erityisesti kypsempää ja kuivaa ihoa. Tyrnin hedelmälihasta kylmäpuristettu öljy sisältää suuren määrän E- ja C-vitamiinia ja karotenoideja. Karotenoidit suojaavat ihoa auringon UV-säteiltä, vapailta radikaaleilta ja oksidatiiviselta stressiltä.
Huom: Sekoita aina Luomu Tyrniöljy suhteessa 1:10 johonkin toiseen öljyyn, esim. jojoba- tai manteliöljyyn. Voimakas oranssi väri voi värjätä esim. vaatteita pysyvästi!
Kylmäpuristettu luomuviljeltyjen tyrnien hedelmälihasta. 30 ml

100% luonnolisista ainesosista. 100% luomua (NATRUE) VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!

INCI: Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*
*sertifioitua luomutuotantoa

Paino:
0.1 kg