Eau de Parfum Essence Divine 10 ml
Eau de Parfum Essence Divine 10 ml

Eau de Parfum Essence Divine 10 ml

31,50 €

Naisellinen, upean sensuelli kukkaistuoksu. Upea parfyymi kaikkein hienoimmista ja kallisarvoisimmista kukkaistuoksuista.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Naisellinen, upean sensuelli kukkaistuoksu. Upea parfyymi kaikkein hienoimmista ja kallisarvoisimmista kukkaistuoksuista. Tuberosa, champaca, neroli, jasmiini ja osmanthus kruunaavat parfyymin käyttäjän hienostuneen ja sensuellin naisellisuuden hunnulla. Sitruunamelissa ja sukaattisitruuna antavat hedelmäistä raikkautta. Vanilja, ottoruusu, iiris ja ambran sävyt tuovat tuoksukokonaisuuteen luonnetta ja syvyyttä – feminiinisyyden mysteeriä.       10 ml

100% luonnollisista aineista. Parfyymeilla on NaTrue -sertifikaatti. Ainesosista yli 70% on NaTrue -sertifioitua luomua. Vegan 
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.

INCI: Alcohol*, Parfum (Natural Essential Oils), Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Coumarine**, Anis Alcohol, Benzyl Benzoate**, Citronellol**, Farnesol**, Benzyl Cinnamate**, Benzyl Salicylate**, Eugenol**, Iso-Eugenol**, Benzyl Alcohol**.
*Sertifioitua luomutuotantoa, ** Luonnollisten eteeristen öljyjen ainesosa

Paino:
0.1 kg