INKAPÄHKINÄ Luomu Hoitoöljy
INKAPÄHKINÄ Luomu Hoitoöljy

INKAPÄHKINÄ Luomu Hoitoöljy

26,50 €

Ainutlaatuinen Omega-3 -ihoöljy uudistaa, lisää elastisuutta ja estää ikääntymisen merkkejä. Huippuöljy myös epäpuhtaalle iholle!

Saatavuus Varastossa

Inkapähkinäöljy (Sacha Inchi) on upea, tehokkaasti ravitseva, monipuolisesti hoitava ihoöljy. Se on ainutlaatuinen suuren Omega-3 -pitoisuutensa vuoksi. Inkapähkinäöljy uudistaa kuivaa ja ikääntyvää ihoa, tukee ihon elastisuutta ja estää ikääntymisen merkkejä. Epäpuhtaalle iholle inkapähkinäöljyn vaikutus on tasapainottava, raikastava ja rauhoittava.

Inkapähkinäöljy on todellinen aarre öljyjen joukossa: kaikista kasviöljyistä inkapähkinäöljyn omega-rasvahappopitoisuus on yksi korkeimmista. Inkapähkinäöljyn sisältämät noin 47% linoleenihappoa (Omega 3), noin 35% linolihappoa (Omega 6) ja noin 10% oleiinihappoa (Omega 9) tekevät siitä verrattoman hyvän ihonhoitoöljyn.  Soluja uudistavien ominaisuuksiensa vuoksi inkapähkinäöljy lisää ihon elastisuutta sekä silottaa ja ehkäisee ryppyjä, joten se on erinomainen kasvoöljy kuivalle ja ikääntyvälle iholle. Luomu Inkapähkinäöljy on ihanteellinen ihoöljy myös rasvaiselle ja sekaiholle!

Vinkki: Monen asiakkaan mustapäät ovat kadonneet inkapähkinäöljyn käytön myötä.
Käyttö: Puhdistuksen jälkeen levitä pieni määrä öljyä vielä hieman kostealle kasvojen ja dekolteen iholle ja hiero hellästi ihoon.
Valmistettu kylmäpuristamalla luomuviljellyn Plukenetia volubilis -kasvin hedelmän siemenistä. Suomenkielisestä nimestään huolimatta inkapähkinä ei ole pähkinöiden sukua, ja se sopii hyvin myös pähkinäallergikoille!      75ml

100% luonnolisista ainesosista. 100% luomua (NATRUE) VeganReilua kauppaa. Ei eläinkokeita.
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Jokainen myyty Farfalla -tuote rahoittaa kätilöiden koulutusta maailman köyhimmille alueille!


INCI: Plukenetia Volubilis Seed Oil

Paino:
0.1 kg