Luonnollisesti vahvistava tehoseerumi
Luonnollisesti vahvistava tehoseerumi

Luonnollisesti vahvistava tehoseerumi

15,50 €

Tehoseerumi iholle, jolla on heikko sidekudos ja joka on altis couperosalle. Luonnollista vahvuutta, kiinteyttä ja heleyttä!

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Tehoseerumi iholle, jolla on heikko sidekudos ja joka on altis couperosalle.Kallisarvoinen luomulaatuinen granaattiomenansiemenöljy lisää ihon kimmoisuutta, tuo lisää kestävyyttä ja tukee ihon uudistumista - ihon liian varhainen ikääntyminen tulee tehokkaasti estetyksi. Luomujojobaöljy ja hieno yhdistelmä puhtaita eteerisiä öljyjä suojaa hiussuonten laajenemiselta, antaa iholle luonnollisen, kauniin heleyden ja kiinteyttää kasvojen linjoja. Käyttö: Ota Farfalla -voidetta kädelle, lisää 2-3 tippaa tehoseerumia ja sekoita. Levitä hoito kevyesti kasvoille, kaulaan ja dekoltélle. 5 ml

Ainesosat: luomu jojobaöljy, luomu granaattiomenansiemenöljy, eteeriset öljyt Rose Attar, neroli, jasmiini, luomulaventeli, luomu siankärsämö, luomu frankincense, luomu porkkanansiemen, luomulaatuinen Siamin bentsoe ym.

100% luonnollisista aineista. Yli 95% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). Vegan Vegan 
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä. Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.

Paino:
0.1 kg