age miracle Uudistava kasvojenhoitoöljy
age miracle Uudistava kasvojenhoitoöljy

age miracle Uudistava kasvojenhoitoöljy

26,90 €

Upea täsmätuote, täydellinen anti age -öljy kasvoille. Sisältää bosweliahappoa, joka on erittäin tehokas ihon uudistaja ja heleyttäjä.

Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Täydellinen anti age öljy: Villi Frankinsense – Nuoruudenlähde ihollesi!
Jo muinaisessa Egyptissä tunnettiin frankinsensen hyödylliset vaikutukset. Siitä valmistettiin voiteita, joiden tarkoituksena oli suojella käyttäjänsä kauneutta ja säilyttää iho nuorena. Farfalla käyttää Age Miracle -kasvojenhoitoöljyyn Sanaaq nimisen alueen kuivilla tasangoilla Pohjois-Somaliassa villinä kasvavaa frankinsensea, joka tunnetaan luonnollisesti kiinteyttävästä vaikutuksestaan ja kyvystään suojata ihoa vapailta radikaaleilta. Se sisältää boswelliahappoa, joka on erittäin tehokas ihon uudistaja ja heleyttäjä – todellinen nuoruudenlähde iholle! Käyttö: Levitä 3–4 pisaraa kasvoille hellästi pyörivin liikkein, tai lisää päivä- tai yövoiteeseesi.

Aktiiviset, vaikuttavat ainesosat: Luomu inkapähkinäöljy, eteeriset öljyt mm: luomufrankinsense, Rose Attar, luomu porkkanansiemen, luomulaatuinen villi vuorilaventeli, neroli (appelsiininkukkaöljy), luomuvanilja.       20 ml

100% luonnollisista raaka-aineista, 99% sertifioitavissa olevista ainesosista luomua (NaTrue). Vegan  
Farfallan toiminta on todellisesti eettistä.
Farfalla mm. toteuttaa hyväntekeväisyysprojekteja ja pitää huolta viljelijöistään.

Paino:
0.1 kg