Farfallan 100% eteeriset öljyt ovat huippulaatuisia luonnon aarteita

Suurin osa Farfallan eteerisistä öljyistä on valvottua luomutuotantoa. Osa on kerätty villinä kasvavista lajikkeista, osa on biodynaamista Demeter -laatua. Parillakymmenellä Farfallan eteerisistä öljyistä on lisäksi Grand Cru -erikoismerkintä,  joka kertoo sosiaalisesta lisäarvosta tuotannossa.

Farfallan eteeriset öljyt valmistetaan joko kylmäpuristamalla tai höyrytislaamalla. 

Koska 100% eteeriset öljyt ovat voimakkaita, niiden ominaisuuksiin tulee perehtyä hyvin jo ennen käyttöä. Laimenna aina eteeriset öljyt, ennen kuin käytät niitä ihollesi! Kun laimennat eteeristä öljyä iholle käytettäväksi, käytä aina hyvin pieniä pitoisuuksia: esim. 1-4 tippaa 10 ml:aan perusöljyä. Tämä laimennus on turvallinen terveelle aikuiselle. Jos aiot käyttää eteerisiä öljyjä vauvoille, lapsille, vanhuksille tai vakavasti sairaille henkilöille, koulutetun aromaterapeutin ohjaus on tarpeen. Vaikeiden sairauksien ja lääkityksen ollessa kyseessä suositellaan keskustelua oman hoitavan lääkärin kanssa. Eteeristen öljyjen käyttöä ei suositella raskauden aikana. 

Valoherkkyys: Eräät eteeriset öljyt (mm. sitrusöljyt, esim. bergamotti) voivat laimennettunakin aiheuttaa ihoärsytystä, jos niitä on käytetty iholle ennen auringonottoa tai solariumia. 1-2 vrk kuluessa vaikutus häviää.

Homeopaattisen lääkityksen yhteydessä tulisi välttää mm. piparmintun, eukalyptuksen ja kamomillan eteerisiä öljyjä. 

Jos et tunne tarkoin jonkin eteerisen öljyn ominaisuuksia, käytä vain tippa tai kaksi tuoksukäytössä: tuoksukivellä, nenäliinassa, tuoksulampussa tms., tai pyydä tarkat kotihoito-ohjeet koulutetulta aromaterapeutiltasi. 

Eteeriset öljyt eivät sovellu käytettäväksi sisäisesti. Eteeristen öljyjen joutumista silmiin tulee varoa, ja ne ovat tulenarkoja. 

Käyttö kylvyssä: Eteeriset öljyt eivät liukene veteen. Käytettäessä 100 % eteerisiä öljyjä kylvyssä ne tulisi emulgoida pieneen määrään esim. öljyä, luonnollista shampoota, kermaa, kookosmaitoa tai hunajaa. Esim. Farfallan DO IT YOURSELF Kookos Suihkugeeli ja Vaahtokylpy on täydellinen, tuoksuneutraali, vaahtoava pohja kylpyvaahdoksi: sekoita 30-40 tippaa eteeristä öljyä 200ml pulloon. Saat ihanan, tuoksuvan, hemmottelevan vaahtokylvyn! 

Farfallan eteeriset öljyt on pakattu pulloon, jossa on turvakorkki. Pullo avautuu, kun korkkia painetaan ja kierretään samanaikaisesti. Suosittelemme siitä huolimatta aina eteeristen öljyjen säilyttämistä lasten ulottumattomissa.  


Ihania hetkiä Farfallan upeiden eteeristen öljyjen parissa!

Suosituimmat
18,00 €

Hellävarainen ja mieto shampoo, joka sopii kaikkein herkimmillekin hiuspohjille sekä usein toistuvaan pesuun. Sekä aikuisille että lapsille!

22,60 €

Miedontuoksuinen, ihana hoitoaine - myyntimenestys, jonka uudistunut koostumus on nyt vielä entistäkin parempi!

15,90 €

Suosituin Luomu Kukkaisvesistä. Huipputuote herkälle iholle ja hiuspohjalle. Ihanan mieto, lempeä ruusuntuoksu!

14,30 €

Yksi Farfallan suosituimmista tuotteista. Tehokas, hellävarainen luomu deodorantti, joka toimii! Ihana, mutta hyvin mieto tuoksu.

24,70 €

Suojaava ja hoitava öljy vaativalle iholle: upea anti-age öljy. Mieto ja hyvä tuoksu. Hieno öljy myös hiusten hoitoon!

26,50 €

Poistaa meikin, puhdistaa ja raikastaa ihon kuivattamatta. Kaikille ihotyypeille - sopii myös herkälle ja kuivalle iholle. Ihana, mieto tuoksu!

23,40 €

Hellävarainen kasvovesi sisältää luomugreipin raikastavaa ja elvyttävää eteeristä öljyä, hyaluronihappoa ja luomu appelsiininkukkavettä. Ihana, mieto tuoksu!