Luonnollisista tuoksuista viilennystä hellepäiviin!

Luonnollisista tuoksuista viilennystä hellepäiviin!

Kuinka tuoksut voivat viilentää oloa kuumina päivinä?
Luonnolliset tuoksut ja eteeriset öljyt sisältävät tai ovat sellaisenaan aktiivisia vaikuttaja-aineita. Esimerkiksi mentoli, jota on minttuöljyissä, vaikuttaa termoreseptoreihimme ja saa aikaan viileyden tuntemuksen. Sitrusöljyt taas koostuvat suurelta osin limonenesta. Ne ovat usein tuoksuyhdistelmien latvatuoksuja ja vaikuttavat aktiivisesti pään alueella. Niillä on herättävä ja keskittymistä tukeva psyykkinen vaikutus.

Farfallan AROMA CARE -sarjan Virkistymiseen -linjan tuoksusekoitukset vaikuttavat huoneilmassa viilentävästi ja virkistävästi, ja niiden käyttö voi helpottaa oloa kuumina ja kosteina kesäpäivinä. Ne tuovat elinvoimaa ja keskittymiskykyä esimerkiksi työpaikalla tai autoa ajaessa. Sitrushedelmien ja sitrusruohojen tuoksut sopivat loistavasti hellepäiviin. Sitruunaruoho ja erilaiset mintut yksin tai osana tuoksusekoitusta tai huonesprayta tuovat raikkautta. PIPARMINTTU Luomu Kukkaisvesi ja SITRUUNA Raikastava Matkasuihke, suihkautettuna jääkaapista suoraan iholle, viilentävät ihanasti! APPELSIININKUKKA Luomu Kukkaisvesi viilentää ja raikastaa, ja se tunnetaan myös hyvänä apuna kuumiin aaltoihin. Esim. sitronellan ja sitruunaruohon eteeriset öljyt ovat muutenkin mahtava apu kesällä: hyttyset eivät pidä niiden tuoksusta. Sitrusruohojen eteerisistä öljyistä voi sekoittaa itse esim. vartalosuihkeita ja -öljyjä hyttysten torjuntaan. Niitä ei kuitenkaan pidä käyttää ennen auringossa oloa, koska ne lisäävät ihon valoherkkyyttä. 

Virkeyttä myös kylminä vuodenaikona:
Raikkautta tarvitaan vuodenajasta riippumatta! Farfallan Virkistymiseen -linjan aromaterapiatuotteet sopivat käytettäväksi ympäri vuoden. Talven keskellä ne antavat uutta energiaa ja hyvää tuulta. Kun huoneen ilma tarvitsee tehopuhdistusta (esim. talviset vaivat, tunkkaiset hotellihuoneet, kylpyhuone ja wc), ne voivat vähentää bakteereja, neutraloida epämiellyttäviä tuoksuja, puhdistaa ilmapiiriä ja luoda iloista tunnelmaa. Toisaalta kylminä päivinä voi olla ihana kietoutua esim. Turvallisuuden tunne -linjan lämpimiin, lempeisiin tuoksuihin! Pysy terveenä -linjan tuoksuilla taas voi estää flunssien tarttumista ja ylläpitää terveyttä läpi talven.

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.