Farfallan Luomu Teepuuöljy - Aito Bush Oil

Farfallan Luomu Teepuuöljy - Aito Bush Oil

Kun Farfallan omistajat olivat aloittamassa luomu teepuuöljyn tuotantoa New South Walesissa Australiassa, heillä oli kaksi vaihtoehtoa. Joko teepuu voitaisiin tuottaa viljelmillä, joilla maasto on muokattu pelloiksi ja teepuupensastot istutettu riveihin. Tai teepuuta voitaisiin kerätä villinä kasvavasta metsästä, "bush", jossa alkuperäinen luonto saa kukoistaa vapaasti ja häiriintymättä ja jossa eläimet ja kasvit elävät luonnollisessa ympäristössään.

Farfalla valitsi kerätä teepuun lehdet luonnontilaisesta villistä metsästä. Tämä on kalliimpi ja työläämpi tapa kuin viljely, mutta teepuuöljyn laatu on paljon parempi! Vain villinä kasvavasta puustosta luontoa kunnioittaen kerättyä teepuuöljyä saa kutsua nimellä Bush Oil.

Farfallan Luomu Teepuuöljy on laadultaan parasta mahdollista Bush Oilia. Farfalla valvoo tarkasti, että metsästä kerättävän raaka-aineen laatu on korkealaatuista ja että se kerätään eettisesti.

Tälläisten rohkeiden valintojen ansiosta säilyy taas palanen maapallomme uskomatonta monimuotoisuutta!

Kiitos Farfalla !Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Suosituimmat
18,00 €

Hellävarainen ja mieto shampoo, joka sopii kaikkein herkimmillekin hiuspohjille sekä usein toistuvaan pesuun. Sekä aikuisille että lapsille!

22,60 €

Miedontuoksuinen, ihana hoitoaine - myyntimenestys, jonka uudistunut koostumus on nyt vielä entistäkin parempi!

15,90 €

Suosituin Luomu Kukkaisvesistä. Huipputuote herkälle iholle ja hiuspohjalle. Ihanan mieto, lempeä ruusuntuoksu!

14,30 €

Yksi Farfallan suosituimmista tuotteista. Tehokas, hellävarainen luomu deodorantti, joka toimii! Ihana, mutta hyvin mieto tuoksu.

24,70 €

Suojaava ja hoitava öljy vaativalle iholle: upea anti-age öljy. Mieto ja hyvä tuoksu. Hieno öljy myös hiusten hoitoon!

26,50 €

Poistaa meikin, puhdistaa ja raikastaa ihon kuivattamatta. Kaikille ihotyypeille - sopii myös herkälle ja kuivalle iholle. Ihana, mieto tuoksu!

23,40 €

Hellävarainen kasvovesi sisältää luomugreipin raikastavaa ja elvyttävää eteeristä öljyä, hyaluronihappoa ja luomu appelsiininkukkavettä. Ihana, mieto tuoksu!